Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál olyan szekér után futni, ami nem vesz fel?
Már kijöttem ebből a fázisból, de a korábbiakban nem egyszer fordult elő, hogy feleslegesen túráztattam magam.
Ti mennyire vagytok kitartóak ilyen téren?
4 évig futottam utána. Agyilag felfogtam,hogy ebből nem lesz semmi és kár rá fordítanom az energiámat,de szerettem,nagyon szerettem. Nem egyszer bántott meg,rengetegszer törte össze a szívem. Néha úgy éreztem,hogy teljesen megbabonázott, akartam őt! Bármit képes voltam megtenni és elviselni,csak hogy lássam és esetleg megöleljen vagy elmenjünk valahová,még akkor is,ha a legtöbbször csak a pasijáról beszélt(igen,hetero,aki nem mindig viselkedett hetero nőként,de ez mellékes). Nagyon tönkretett,de ugyanakkor sokat tanultam a kapcsolatunkból,s ő az a nő az életemben,aki bárhogy is viselkedett velem,bárhogy is bántott és bármennyiszer is,mindig a szívemben fog maradni,mert nekem ő volt az első és nagy szerelmem.
Aztán most jutottam el oda kemény 4 év után,hogy próbálok nyitni mások felé,próbálok ismerkedni,mert egyszer muszáj felébredni,hogy hiába vagy te rózsa,ha ő a liliomot szereti.
Nem igazán,megtanultam,hogy nm érdemes:D
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!