Mi annak a közlekedési eszköznek a neve ami az alábbi módon néz ki? (Háromkerekű teherszállító)
Lényegében ami a képen látható, de azért körül írom.
28-as hátsó kerék 19x3,75 első kerék de a képen 26-os lehet, melynek tengelyére egy nagy teherbírású nagykapacitású láda van rugós felfüggesztéssel erősítve.
A ládával kormányozni.
Annakidején a szódásoknak volt ilyenje, a fagyisoknak, a japán árusoknak.
Vállalkozók vehettek civilek nem kaptak. Árút szállítottak olcsón és gyorsan. Az 1980-as években volt elterjedt.
Amit keresek egy pontos szakkifejezés ami nem a tricikli, háromkerekű bicikli, vagy riksa! Személyt nem szállítottak vele. A csepel és a cruiser gyár adta ki de orosz is fellelhető volt.
Olyan választ keresek amit beírva a google-ba a képnek és leírásnak megfelelő képeket kapok. A vontatott teher-rakodású más mint az amit keresek a tolt teher-rakodású.
Válaszokat előre is köszönöm.
A képen egy 28-as hátsókerekű gyárilag 19x3,75 de a képen valamiért másik kerékmérettel van. A fagylaltos triciki hulcsszóra 20 colos kerekű és motor házituningos modellek vannak ami nem a gyári ami a képen van. Nekem is van egy ilyenem, akitől vettem mondta a nevét akkor utána is néztem azza a különleges magyar szóra és ezrével adta ki ugyan ezt a fadobozos rugósfelfüggestésű 28-as hátsókerekű csak magyarok és oroszok álltal gyártott európai háromkerekűt. Nem volt másmilyen kinézetű ebből a tömegcikkből.
A válaszod számomra olyan mintha azt kérdeztem volna melyik az a négykerekű robbanómotoros közlekedésí eszköz amihez "B" kategóriás jogosítvány kell és nem az autó! Erre te az autót mondod miközben ott a kisbusz, a teherautó, platóskocsi, ...stb
Ez is egy célzott kategória amiről tudom hogy van egy célzottneve amire csak ezt jelenti és csak ezt a modellt adja ki.
Azt a szót keresem amire csak a magyaroknak van külön szava többszáz éve.
Angolban megtaláltam: Tadpole cargo Tricycle
De a magyarok hogy mondják?
Hogy adja be a google?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!