Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy rosszlányokról(prosti) sikerült először hosszú távon ismerkedni a nővel (szinte barátkozni) és csak utána mentél el hozzá?
vagy ez így hülyeség el kell menni dugni és eljönni lesz ami lesz
mondjuk ezekben a hülye időkben nem ez a fontos hisz eddig nem is ismertem olyat aki beteg mára már halt bele ismerősöm is igaz távoli ismerős de azért na.
plusz orvoshoz eljutni szinte lehetetlen ha elkapok valamit
ezért is gondoltam ismerkedésre ha úgy gondolom biztonságos (bár nem tudom mitől lenne az) akkor elmennék.
Naponta 2-3 pasival lefekszik. Te két hétig ismerkedsz, az 14-20 pasi. Persze gumival, de orál során jöhet herpesz, HPV, több fajta gomba. Ezeket kimutatni meg 1 hónap múlva lehet csak.
Szóval, ha ő egészségesnek tartja magát, akkor is lehet beteg.
Ha biztosra akarsz menni, húzzál gumit orálhoz is és ne csókold meg, ne nyald ki.
4-es de utána még tartottátok a kapcsolatot?
Egyébként nagy szerencséd volt akkor.
Szerintem én elmennék hozzá csak visszafogottabb lennék talán nem is a szex lenne a lényeg,de ha már volt annyira kedves hogy megismerhettem tuti fizetnék neki valamiért valamennyit.
6-os itt nem hiszem hogy találnák olyan nőt meg pláne akivel le is lehetne majd egyszer feküdni.
Rendes nő vagy egyébként legalább nem azt ajánlod hogy sima beszélgetésért fizessek nekik megelepett egy nőtől csak ezért említettem meg. köszi
köszi a tanácsot ha egyszer rá veszem magam megfogadom.
egyébként ujjazást hanyagolni kéne vagy abból nincs baj, úgy is le lehet rendesen tisztítani valamilyen fertőtlenítővel.
csóok,orál kizárva vagy legalább is csak gumiban az orált is de tapizni azért csak kéne mell fenék punci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!