Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan hogy rosszlányokról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy rosszlányokról(prosti) sikerült először hosszú távon ismerkedni a nővel (szinte barátkozni) és csak utána mentél el hozzá?

Figyelt kérdés

vagy ez így hülyeség el kell menni dugni és eljönni lesz ami lesz

mondjuk ezekben a hülye időkben nem ez a fontos hisz eddig nem is ismertem olyat aki beteg mára már halt bele ismerősöm is igaz távoli ismerős de azért na.

plusz orvoshoz eljutni szinte lehetetlen ha elkapok valamit

ezért is gondoltam ismerkedésre ha úgy gondolom biztonságos (bár nem tudom mitől lenne az) akkor elmennék.

2021. márc. 31. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
nem hinném hogy van míg veled beszélget addig megkeres 20 k-t pihenés ként meg nem veled fog dumálni.
2021. márc. 31. 11:28
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Ez bullshit, ugyan is ezek a nők adnak egy szolgáltatást ami abból áll hogy lefekszenek veled, viszont nagyon sok a kedves aranyos csaj, akinek ha a telóban elmondod hogy kicsit feszengsz jó lenne az aktus előtt dumálni, biztos megteszi de természetesen személyesen, nem fognak veled órákat dumálni telefonon, vagy megadni a privát elérhetőségeiket, szóval csak beszélgetni nem fogsz tudni elmenni egy prostihoz..:D Ha annyira "prostituáltal" akarsz dumcsizni ajánlom az onlyfans-t :D Ott a csajok inkább dumálósak, persze ott sem a két szép szemedért.
2021. márc. 31. 11:29
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
ha dugni akarsz vállald ezeket a dolgokat ronda ként nincs más esélyed hidd el még a ronda kövér nők sem fognak zöld utat adni volt hogy megpróbáltam 1-2 nél és semmi. A legjobb a prosti na hagyd magad kihasználni dugd meg élvezd ha már ott vagy.
2021. márc. 31. 11:30
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Volt, akivel hetekig leveleztem, sőt telefonon beszélgettünk anélkül, hogy elmentem volna hozzá. Végül annyira jóban lettünk, hogy azért nem mentem el, mert megalázónak éreztem volna a számára.
2021. márc. 31. 11:51
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha kifizeted az órabérét annyit beszélget veled amennyit csak szeretnél!
2021. márc. 31. 11:56
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem válaszd szét a kettőt. Ha csak beszélgetni szeretnél arra itt is találsz, prostihoz meg dugni menj. 29/N
2021. márc. 31. 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:
46%

Naponta 2-3 pasival lefekszik. Te két hétig ismerkedsz, az 14-20 pasi. Persze gumival, de orál során jöhet herpesz, HPV, több fajta gomba. Ezeket kimutatni meg 1 hónap múlva lehet csak.

Szóval, ha ő egészségesnek tartja magát, akkor is lehet beteg.

Ha biztosra akarsz menni, húzzál gumit orálhoz is és ne csókold meg, ne nyald ki.

2021. márc. 31. 12:43
 8/11 A kérdező kommentje:

4-es de utána még tartottátok a kapcsolatot?

Egyébként nagy szerencséd volt akkor.

Szerintem én elmennék hozzá csak visszafogottabb lennék talán nem is a szex lenne a lényeg,de ha már volt annyira kedves hogy megismerhettem tuti fizetnék neki valamiért valamennyit.

6-os itt nem hiszem hogy találnák olyan nőt meg pláne akivel le is lehetne majd egyszer feküdni.

Rendes nő vagy egyébként legalább nem azt ajánlod hogy sima beszélgetésért fizessek nekik megelepett egy nőtől csak ezért említettem meg. köszi

2021. márc. 31. 12:44
 9/11 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsot ha egyszer rá veszem magam megfogadom.

egyébként ujjazást hanyagolni kéne vagy abból nincs baj, úgy is le lehet rendesen tisztítani valamilyen fertőtlenítővel.

csóok,orál kizárva vagy legalább is csak gumiban az orált is de tapizni azért csak kéne mell fenék punci

2021. márc. 31. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
8. Nem. Szándékosan “elengedtem”, mivel ő arra vágyott, hogy abbahagyja végre ezt a számára megalázó munkát, és amikor sikerült neki, akkor én is eltűntem az életéből. Ez így volt fair. Többekkel volt így.
2021. márc. 31. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!