Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy rosszlányokról(prosti) sikerült először hosszú távon ismerkedni a nővel (szinte barátkozni) és csak utána mentél el hozzá?
Figyelt kérdés
vagy ez így hülyeség el kell menni dugni és eljönni lesz ami lesz
mondjuk ezekben a hülye időkben nem ez a fontos hisz eddig nem is ismertem olyat aki beteg mára már halt bele ismerősöm is igaz távoli ismerős de azért na.
plusz orvoshoz eljutni szinte lehetetlen ha elkapok valamit
ezért is gondoltam ismerkedésre ha úgy gondolom biztonságos (bár nem tudom mitől lenne az) akkor elmennék.
2021. márc. 31. 11:18
11/11 anonim válasza:
Először mindig a dugás és utána szoktam elvétve barátkozni. Van egy lány akinél voltam párszor de most kezdek érezni iránta valamit. Az a baj lehet, hogy ő is így van vele. Ezért nem vagyok biztos benne hogy eröltetni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!