Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudott elélvezni el a barátom ?
Kézzel és orálisan izgattam a barátomat, legalább egy órán keresztül,de nem tudott elmenni. Ez volt a legelsö alkalom,hogy valaki ilyet tett vele,még szüz.
3honapja vagyunk egyutt ,a kapcsolat mukodo kepes, es en alig vartam mar, hogy vegre magasabb szintre emeljük... vártam már, hogy szeretkezzünk,és úgy éreztem,eljött az idö,készen állok. Eleinte csak kézzel és orálisan akartam probalkozni....azt hittem,élvezni fogja, ehelyett csak az önbizalmam és a kedvemet vette el.... azt is mondta, hogy ha magának csinálta volna, sikerült volna elélveznie, és hogy nem vagyok elég ügyes.
Hogyan probaljam meg ujra, ha teljesen elvette a kedvem?
És miért nem ment el?
Nem vagyok elég vonzo?
nem csináltam elég jol?
Én még nem voltam nővel semmilyen szexuális formában. Én biztos elmentem volna, már csak a tudattól is, hogy egy lány fogja és veri nekem, meg bekapja/szopja.
21F
1:36
kar,hogy nem mindenki olyan,mint te..🙂
azt hittem, ö is valami ilyesmit fog érezni, eszembe se jutott ilyen végkifejlet , mint amilywn volt
Meg az a kijelentése utána. Nem csoda, hogy elment tőle a kedved.
Bárcsak velem történt volna ez...
3-as voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!