Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg egy férfi a szüleivel él, jól teszi, hogy nem ismerkedik a nőkkel, hanem inkább prostituáltakhoz jár?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 05:14
3/13 anonim válasza:
Jó, tény, hogy nem vonzó, amikor bebökik, hogy "anyámmal élek amúgy", és a szememben az is becsülendőbb, ha egy szobát bérel... de ez a hozzáállás, hogy még azért se próbálkozik és keresi az indokokat, és inkább fizet szolgáltatásért, minthogy a két lábára álljon sokkal de sokkal irritálóbb, mintha az anyja mellett kéne a lépcsőn felsunnyogjunk.
4/13 anonim válasza:
Pont a hétvégén beszéltük egy haverommal azt, hogy egy nő szemében mivel jobb az ha egy 30nm es patkánylyukban lakik valaki havi 100 ért vagy ha egy majd 200 nm es lakásban él úgy hogy ugyanúgy hazaad és fizeti a rezsi ráeső részét csak éppen a saját anyja vagy apja a főbérlő...
Szerintem semmi külömbség nincs.
Az albérlet árak valóban eszement magasan vannak és én személy szerint teljesen elfogadhatónak tartom azt ha valaki csak azért nem költözik el otthonról hogy ostoba nők ostoba elvárásainak megfeleljen. Sőt, ha otthon lakik akkor többet tud spórolni is alkalomadtán.
De lehet én látom rosszul... De ezt sosem fogom megérteni
6/13 A kérdező kommentje:
Ha felesleges próbálkoznia azért, mert egyetlen nő sem jön össze vele, akkor nem mindegy, hogy prostizik-e vagy sem?
2021. ápr. 4. 10:06
7/13 anonim válasza:
Így ahogy a 4. elmondta. Nem jobb egy tágas nagy ház. mint egy kis luk egy emeleten?
8/13 anonim válasza:
Szerintem ez kor fuggo, ha pl 21-22 éves, és esetleg még tanul is, akkor szerintem nincs ebben semmi baj.
9/13 anonim válasza:
Normális addig úgyse lesz magán életed ameddig szülőkkel élsz úgy is belepofáznak mindenbe még dugni sem lehet nyugodtan, prostizál csak jobban megéri fő a nyugalom
10/13 anonim válasza:
“ mert egyetlen nő sem jön össze vele“
Tehát a szülők csak kifogás volt először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!