Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakásos prostituáltak hogyan képesek olyan pasikat fogadni és szexelni velük, akiket előtte még képen sem láttak?
Tehát kvázi robotok ezek a nők?
Én nem tudom elképzelni, hogy egy érző emberilényt, egyáltalán ne foglalkoztasson olyasmi, hogy kivel szexel.
Még ha rendkívül sok emberrel is szexel, pénzét...
De amúgy nem mindent tesznek meg a pénzért, egyeseknek elég komoly kikötések vannak, némelyiken meg is lepődtem.
Az utcai prostik hogy tudnak azzal dugni aki leszólítja őket, vagy épp' csak kihajol az ablakon? Na a lakásosok is pont így.
Ha valami telón nem stimmel nekik akkor nem mondják meg a címet. Egyébként meg mindegyik telójában van szám amit fel tudnak hívni gáz esetén. Illetve sok lakásos eleve úgy dolgozik, hogy többen vannak a lakásban, vagy éppen eleve a strigója fog neked ajtót nyitni.
Ja amúgy nagyjából letojják ki megy, ez nem szimpátiáról szól hanem a pénzről. Az legyen nála és lehetőleg legyen ápolt valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!