Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármit tesz egy 32 éves tapasztalatlan férfi, prostituáltakon kívül más nőknél nincs esélye?
De van, viszont ez csak rajta múlik hogy mit tesz meg ezért. Ha csak várja a csodát, nem fog össze jönni.
Ha szeretnéd privátba adhatok tanácsot.
Bár nem vagyok 32 még, de én is szívesen fogadok tanácsot 😄
nonszensz, nem írhatod azt, hogy "bármit tesz", mert egyértelműen nem teszel meg bármit, mert különben már rég házas lennél.
Inkább:
"Ha csak minimálisat tesz egy 32 éves férfi, aki tart a nőktől ezért az is három nap neki, hogy köszönjön egyre, de amúgy isten ments, hogy akár picit is rendbe rakja magát, ami vonzóbbá tenné..."
Igen, hiába is sírsz itt!
A prosti is csak ki fog röhögni! 20 év f.verés után még egy prostit sem fogsz tudni megdugni!
Ez egy baromság!
Ha egy pasi kedves, humorérzéke van, ápolt, figyelmes, akkor bármilyen normális nőnél van esélye - kár prostikra költeni és kiégni idő előtt!
figyelj, ha 32ig nem jött össze, sztem ne tökölj, és próbáld ki egy prostival.
Ha egy nő meghallja, hogy se kapcsolatodat, se szexben nem volt részed egyből beindul a női logika, hogy vajon mi lehet a baj veled, és otthagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!