Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi prostitualtak, volt mar dolgotok nagyon csúnya vagy öreg nővel, vállaltatok olyan ügyfelet?
Néztem a kínálatot, de a leírasok alapján nem egyértelmű az, amire rákérdeztem.
Úgyhogy ha nem vagytok szakmabeliek akik tudnak egy igen vagy nem választ adni egy indoklással, akkor a saját nem tapasztalatra alapuló véleményetek nem érdekel.
Sem a nőkről, sem a szakmamáról, sem arról hogy szerintetek milyen ez a munka meg hogy ki milyen kuncsaftot vállal.
A megértéseteket köszönöm.
Az oldal szabályzata szerint nem, úgyhogy ha akarnám kérhetném a moderatort hogy nézzen rá a válaszokra mert az eddigi 5 db-ból technikailag 0 db válaszolta meg a kérdésemet.
Csak azert nem törlöm az eddigieket mert a továbbiakban is szétoffoljatok majd ezt a kérdést mert le is szarjatok meg nem is tudtok olvasni.
Ha vélemények érdekelnének akkor véleményekre kérdeztem volna rá, nem pedig tapasztalatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!