Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi prostitualtak, volt mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostitualtak, volt mar dolgotok nagyon csúnya vagy öreg nővel, vállaltatok olyan ügyfelet?

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok privátban írhattok arat (orál vagy aktus óvszerrel érdekel).

2021. febr. 14. 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerinted itt mennyi férfi prosti lesz? Idegsebészt hamarabb találsz.
2021. febr. 14. 23:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem baj, azért tettem egy próbát.
2021. febr. 14. 23:26
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
miért, kérdező? te is férfiprsti akarsz lenni? vagy más okból kérdezed?
2021. febr. 14. 23:30
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Megsúgom hogy a férfiprostik többsége meleg kuncsaftokkal "dolgozik"... amúgy meg aki erre adja a fejét és nőket is "vállal" (de abból lesz a kevesebb) annak tökmindegy csak fizessenek neki. Nem a bombázó, vagy átlagos külsejű nők vesznek igénybe efféléket (ffi prosti nélkül is bármelyik ujjukra találnak).
2021. febr. 14. 23:42
 5/12 A kérdező kommentje:

Néztem a kínálatot, de a leírasok alapján nem egyértelmű az, amire rákérdeztem.

Úgyhogy ha nem vagytok szakmabeliek akik tudnak egy igen vagy nem választ adni egy indoklással, akkor a saját nem tapasztalatra alapuló véleményetek nem érdekel.

Sem a nőkről, sem a szakmamáról, sem arról hogy szerintetek milyen ez a munka meg hogy ki milyen kuncsaftot vállal.

A megértéseteket köszönöm.

2021. febr. 14. 23:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Szakmát akartam írni de úgy felbasztam magam hogy nem sikerült
2021. febr. 14. 23:52
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
elhiszem, hogy akkor nem érdekel a véleményünk, de azért még megírhatjuk, nem? nem tilthatja meg senki. te sem.
2021. febr. 15. 00:05
 8/12 A kérdező kommentje:

Az oldal szabályzata szerint nem, úgyhogy ha akarnám kérhetném a moderatort hogy nézzen rá a válaszokra mert az eddigi 5 db-ból technikailag 0 db válaszolta meg a kérdésemet.

Csak azert nem törlöm az eddigieket mert a továbbiakban is szétoffoljatok majd ezt a kérdést mert le is szarjatok meg nem is tudtok olvasni.

Ha vélemények érdekelnének akkor véleményekre kérdeztem volna rá, nem pedig tapasztalatokra.

2021. febr. 15. 00:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, csak 4
2021. febr. 15. 00:13
 10/12 anonim ***** válasza:
58%
Vállalok, igen.
2021. febr. 15. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!