Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak milyen okai lehettek, hogy egy prosti visszaadta a pénzt?
Figyelt kérdés
Fizettem, zuhanyoztam, megtörtént a dolog, majd vissza adta a pénzt...
Ebben a sorrendben.
2017. aug. 12. 21:18
2/31 anonim válasza:
Talán te voltál az 1000. kuncsaftja.
3/31 anonim válasza:
A nemibetegségre való gyógyszerekre adta.
4/31 A kérdező kommentje:
De amúgy ez nem vicc. Tényleg igy történt.
És nem azért mert nagyon jó lettem volna, vagy ilyen hülyeségek... Félreértés ne essék, nem hiszem ezt.
De vajon miért?
Merlyek e vissza menni?
2017. aug. 12. 21:21
5/31 anonim válasza:
Ne menj többet hozzá,azért adta vissza.
6/31 anonim válasza:
Szerintem is azért adta,hogy többet ne lásson már bocsi :D
7/31 anonim válasza:
Menj csak! Hátha legközelebb ő fizet.
8/31 A kérdező kommentje:
De vajon erre milyen okai lehettek?
Végig alig beszéltem, meg fura vagyok ez tény, de én azt gondolom hogy ez egy ilyen nőnél nem kizáró ok :/
Ha tényleg azért atta vissza, hogy többet ne menjek (amúgy en is erre tippelek) akkor nekem már a prostik sem jutnak. :(
2017. aug. 12. 21:30
9/31 anonim válasza:
Az aktus milyen volt?Nem mondott semmit?Nem vágott pofát vagy valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!