Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha ti a vadabb szexet szeretitek, viszont a párotok az érzéki együttlétet preferálja, akkor kényelmetlenül érzitek magatokat, hogy nem lehettek durvábbak az ágyban?
Nekem attól függ, ki is az, és miért akar gyengéd szeretkezést. Én jó vagyok a vad dugásban...
A gyengédségben is, de valahogy többségében jobb szeretem a spontán, keményet. Ha legalább minden 3-4. alkalommal benne van úgy, hogy megrepedjen az ágy, akkor nekem jó a többi alkalommal gyengéden, finoman.
Ehhez kell a nő is, hogy engedje közben néha úgy, ahogy én szeretném. Szóval mindenkinek engedni kell kicsit.
az nem működik, hogy az egyik fél igénye felé billeg a mérce, ezt jól jegyezd meg. Vagy egyszer vad, egyszer gyengéd, vagy valami átmenet a kettő között.
De kicsit önző és amúgy sem működő megoldás az, ha elbillen a mérleg vagy csak a durva vagy csak a gyengéd szex felé. Legtöbb esetben ebből konfliktus majd szakítás lesz. Már amennyiben nincs kompromisszum a két fél között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!