Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol tudnánk megvalósítani az együttlétet?
Van itt egy srác, akivel elkezdtünk beszélni arról, h kipróbálnánk ezt a pasi pasi témát, h mégis milyen.
De van egy nagy probléma, h ezt hol valósíthatnánk meg. Én lakótársal élek, aki jelenleg munkanélküli, és folyton otthon lóg, én meg sokat melózom, és amikor otthon vagyok, a lakótárs is otthon van. Szóval ez a rész kilőve, és ismerősöktől sem tudok helyet, mert még nem igazán szeretném ha erről tudna valaki. A srác meg vidéki, és ugyanúgy nincs helye.
Nincs kedvem 6-8 ezreket kifizetni egy-két óra miatt egy szobáért (persze ha nem lesz más...).
Szóval szerintetek hol tudnánk ezt nyugodtan lebonyolítani?
PEdig érdemes rááldozni azt a 8 ezret egy szobára :) Sokkal mókásabb és élménydúsabb egy szállóban :)
PLusz, feleztek meg ilyesmi, sok 8 ezer forintos kétszemélyes szoba lehetőség is van. Sajnos ez van, ez a biztonságos, és ez a móka, nem bánnád meg
De azért ha elmegy moziba kevesebb pénzt fizetsz
és éjszaka a szabadban?
eldugott pad?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!