Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány, nő, asszony aki valóban tud mélytorkozni?
Figyelt kérdés
Nincs nagy méretem, sőt inkább kis/átlagos ( 15cm ) de még lelkes, ügyes nő se tudta tövig bekapni. 10-12cm a max.
Mondjuk én is megpróbáltam ( répán 😁 ) és nekem is annyi ment.
Esetleg nem bemondásra hanem videóval...
2021. márc. 30. 17:08
2/19 Noren1989 válasza:
Hogyne. Ittenivel is futottam màr össze. Őstehetség volr a dràga!
3/19 anonim válasza:
régen nekem sem tudták bekapni, de azóta 2 nő is bekapta tövig :D
és abból az egyik még szűz, legalábbis a puncija :P
6/19 anonim válasza:
Nekem 18ig megy, onnan tudom, hogy a pasimé ekkora, de ki tudja nagyobbal még nem próbáltam. NEM KELL PRIVÁT
7/19 anonim válasza:
Te komolyan torokra vettél egy répát?
9/19 A kérdező kommentje:
#7 😁 igen. Frankón kiváncsi voltam hogy most ez hogy müködik, hogy miért nem tudják, és mondom nekem se ment. Igy kicsit jobban elfogadtam. De nem értem hogy filmeken, meg anonim profilok miért mondják hogy van,,,
2021. márc. 30. 18:01
10/19 A kérdező kommentje:
#4,5,6,8 és ez mennyire igaz? Van pl banános videó? 😂
2021. márc. 30. 18:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!