Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány, nő, asszony aki valóban tud mélytorkozni?
Figyelt kérdés
Nincs nagy méretem, sőt inkább kis/átlagos ( 15cm ) de még lelkes, ügyes nő se tudta tövig bekapni. 10-12cm a max.
Mondjuk én is megpróbáltam ( répán 😁 ) és nekem is annyi ment.
Esetleg nem bemondásra hanem videóval...
2021. márc. 30. 17:08
11/19 anonim válasza:
Nem mindig, és nem minden mozdulatnál megy teljesen tövig, de szokott sikerülni. Barátom mélytorok királynőnek hív, szóval gondolom megy. :D Amúgy fogalmam sincs, hogy neki mekkora, de nagy, szerintem kb ilyen 17-18 centi lehet.
12/19 anonim válasza:
nem fogom videóval bizonyítani, mert minek? :D
13/19 A kérdező kommentje:
#12 mert iszonyat kiváncsi lennék rá. 😃 mert mindig csak hallom de sosem látom
2021. márc. 30. 18:30
15/19 anonim válasza:
Igen létezik, a garatreflex elfojtását kell gyakorolni és akkor megy - de ettől még olyan pasi kell hozzá aki nem ész nélkül tolja.
16/19 anonim válasza:
Pont banánnal nem szabad gyakorolni, mert eltörik, aztán fulladás is lehet. Vagy igazin kell gyakorolni vagy vibrin.
17/19 anonim válasza:
miért ilyen nélkülözhetetlen a mélytorok ilyen széles körben
akinek nem megy, kevesebbet ér a "piacon"?
18/19 A kérdező kommentje:
#17 nem ér kevesebbet, az igazi mélytorok csak egy extra amit nagyon szeretnek a férfiak. Nincs semmi befolyásoló hatása, csak hab a torkán, mármint tortán 😂
2021. ápr. 22. 17:17
19/19 anonim válasza:
hab a torkán, végülis igen xD
a kérdésre válaszolva, itt nyilván sok lány meg tudja csinálni
mint ahogyan az anált is mindenki kívánja és hasonlók
én vállalom, hogy nem megy
17-es voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!