Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok őszintén mi a véleményetek rólam ?
2021. márc. 29. 11:32
71/105 anonim válasza:
Vézna kockahas ú gyerek XDDD hát ez jó :D
Lehet, hogy ő tette valamit azért a kockahasért. Valószínűleg ha kockahasa van akkor nem lehet olyan erőtlen XD
72/105 A kérdező kommentje:
Hát a kockahasúbemberek nagyrésze csak vézna. Rendes tömeggel már ritkább a kockahas.
2021. márc. 29. 18:23
73/105 anonim válasza:
Mi a rendes tömeg? Mert nekem 90 kilósan kocka hasam van pl.
74/105 A kérdező kommentje:
És milyen magas vagy hozzá ? Mennyit edzettél ? Azért megnézném azt.
Amúgy meg úgy tesztek mintha ez alap lenne közben meg nem sok embernek van kocka hasa.
2021. márc. 29. 21:26
75/105 anonim válasza:
Nem alap dolog, de ahhoz hogy kocka hasa legyen valakinek nagyon oda kell figyelni az étkezésre és edzenie kell.
Annyira bizonygatni próbálod hogy a te testalkatoddal nincsen semmi gond, mert a 80%a kövérevv vagy soványabb nálad. Ha meg vagy magaddal elégedve akkor nincs gond. De ne hőbörögj már mert másnak más a véleménye.
76/105 anonim válasza:
Tessék nézd akkor meg. 189 centi vagyok. Mennyit edzettem? Erre most milyen választ vársz..? Sokat :D
77/105 anonim válasza:
#76 na ez már valami,és nem is falfehér👍
78/105 A kérdező kommentje:
Gratula hozzá
2021. márc. 30. 08:55
79/105 A kérdező kommentje:
De azért ne csodálkozzunk hogy jobban nézel ki, csak évek óta edzel teremben, gondolom rendes kaja is megy meg tápkieg meg idősebb is vagy. Szóval gáz is volna ha nem néznél ki jobban tőlem aki hébe-hóba szerencsétlenkedik otthon meg a kajával is kb hasonló a helyzet. A spirtban igazad van utolsó, a börömmel viszontbsemmi gond. Ennyi erővel egy romának is beszólsz hogy túl barna ? :D
2021. márc. 30. 09:01
80/105 anonim válasza:
"Neked könnyű, mert te edzel..." hát kérdező, tőled nem is vártam mást. Nyilván ez a könnyebb út, nem otthon ülni és lógatni a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!