Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a véleményetek a 25cm farokról be vállalnátok? (nem az enyém az 18cm) ha nem egyik haveromé nincs neki barátnője talán a mérete miatt csak csajok írjanak de őszinte válasz vár a haverom
Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 06:59
2/18 anonim válasza:
Úgy 13 éves korom körül elhatároztam, hogy szeretnék mindent megtanulni a szexben és addig gyakorlok, hogy semekkora nagy faroktól ne ijedjek meg. De sajnos még nem tartok ott. 25 cm sok lenne. Most még. De szeretnék eljutni oda, hogy ne legyen sok.
3/18 anonim válasza:
Minél nagyobb, annál jobb, minden nő így van vele.
4/18 anonim válasza:
Tudjuk, itt a gyakorin mindenkinek 18 cm
5/18 anonim válasza:
Nem tudom, nem találkoztam ekkora farokkal. A férjemnek is elég nagy van, de még azzal sem volt könnyű. Ha eljutnánk a szexig megpróbálnám, aztán majd lesz valami.
6/18 anonim válasza:
Mértétek egymásnak vagy mi a tosz? Sok ismerősöm 14cm-ert 30 nak vall 😀
7/18 anonim válasza:
Isten oriz, 18 felett tul nagy.
8/18 anonim válasza:
mit gondolok? azt hogy HASZNÁLHATATLAN
méga 18cm-es is sok
nem vagyok én kanca pinájú hogy beférjen egy 25 centis ha a 17-18 centis se megy.
24N
9/18 anonim válasza:
"Minél nagyobb, annál jobb"
Ebből látszik, hogy nem méhszájad van, hanem prosztatád. xD
10/18 anonim válasza:
"minden nő így van vele"
"Minden nő" nevében nyilatkozol úgy, hogy farkad van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!