Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelterek már úgy, hogy a közelben volt a saját párotok, vagy a szexpartneretek barátja, barátnője? Nem előre megbeszélt hármasra gondolok.
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy történt?
Hány évesek voltatok és mennyi a többi szereplő?
Nem kell lehúzó válaszokat írni!
Ha valakinek olyan durva sztorija volt, hogy nem meri ide leírni, akkor küldheti privátban is.
2018. jan. 2. 14:26
1/9 anonim válasza:
Brutálisan csúnya buli volt. Mindenki totál részegre itta magát. Az akkori pasim, egy haverja meg én lefeküdtünk aludni, de az alvásból az lett, hogy szexeltem a pasim haverjával amíg ő aludt.
2/9 Doctor Manhattan válasza:
Meg is találtuk az első r!b@ncot! Hamar ment!
4/9 Doctor Manhattan válasza:
Hú akkor elnézést, nagyon ügyes voltál, így kell csinálni!
5/9 anonim válasza:
nekem tetszik a sztorid #1-es, hatalmas forma lehetsz :D
6/9 anonim válasza:
Fiatal voltam és kiéhezett. Ismered a mondást? “Amit ma betehetsz, ne halaszd holnapra, mert beteszi más és nem ő lesz a hibás”
Magyarul ha a pasim nem tudja azt nyújtani ami nekem kell, akkor majd megteszi más.
7/9 anonim válasza:
Igen,a barátnőm egyik barátnője nálunk aludt a másik szobában,éjszaka átszöktem hozzá.28 évesek voltunk.
8/9 Doctor Manhattan válasza:
A ri-Biblia első törvénye.
9/9 anonim válasza:
:D ez tetszik! Jó beszólás volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!