Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok őszintén mi a véleményetek rólam ?
2021. márc. 29. 11:32
91/105 A kérdező kommentje:
Melyik fajtáját űzöd ?
Amúgy látod kezd kimutatkozni ki is a buta érzékeny kisfiú, te sértődsz be meg fenyegetőzől rögtön mert állítottam egy dolgot :D És még te jösz ide trollkodni, kezd ez fordítva elsülni.
2021. márc. 30. 10:48
92/105 A kérdező kommentje:
És még hogy én picsogok :D Erre a helyes válasz hogy "Én olyan fajtáját csinálom amiben van" vagy "Rosszul tudod"
2021. márc. 30. 10:51
93/105 anonim válasza:
Nem sértődtem be, hanem kihívtalak. De látom nem mersz kiállni. Ha a középkorban élnénk, most bajban lennél
94/105 A kérdező kommentje:
Én vagyok gyerekes :D
Egy szimpla állításért kihívsz bunyózni :D Komoly "felnőtt férfi" vagy. Melyik városban élsz ?
2021. márc. 30. 11:09
95/105 anonim válasza:
Ember hát dugulj már, hát nem igaz, nem birod befejezni?
96/105 anonim válasza:
Kérdező, nem veszed észre hogy te kötekedsz mindenkivel?
98/105 anonim válasza:
Jobban jártál volna ha ki se írod ezt a kérdést.
99/105 A kérdező kommentje:
Én kötekedem ? Küldött képet, elismertem hogy szép eredmény, gratuláltam, mondtam hogy látszik hogy sportol rendesen és jobban néz ki mint én, erre ő folytatta és hívott ki verekedni :D Ha kötekedtem is csak azokkal akik beszóltak flegmán, érdekes a csajoknak akik leírták őszintén de normálisan hogy átlagos vagyok, vagy éppen hogy nem jövök be nekik zöldet nyomtam. Ti pontoztátok le őket, mert nem szidtak csak normálisan beszéltek velem.
2021. márc. 30. 16:47
100/105 anonim válasza:
Átlagos a tested. A stílusod viszont elég hepciáskodó.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!