Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok őszintén mi a véleményetek rólam ?
Először is leszögezném hogy igazatok van, mint mondtam tudom magamról is hogy átlagos és nem nagyszám, ez miatt nem is fogok vergődni. De van pár dolog amit nem hagyok szó nélkül!
Először is ez a kérdés a kíváncsiságon kívül másodsorban egy teszt volt! És kiderült hogy rakhattam volna be bármilyen képet úgyis csak leszólás, szapulás, fikázás jött volna rá. Nem olyan régen egy kockás hasú, szikár gyerek tett ki képet, és lehordtátok mindenféle gagyinak. Előtte egy kigyúrt csávót tettek ki azt is, a Bruce Lee testét is, a kövér embert is, a véznát is, az arányosan sportost is, mindegyik képére kb ugyanezek az írások jöttek. Ráadásul mindegyiknél mindig az ellentétet írták jónak, a kocka hasúnál azt írtátok jobb ha van pocak, a pocakosnál a kockahasút dícsértétek, az izmos embernél az átlagost írtátok hogy jobb, az átlagost meg szintén lehordjátok.
Szóval itt a rosszindulatot eresztitek ki inkább, névtelenül meg következmények nélkül.
Mondom, nem az a baj hogy lehordtatok, mert igazatok is van illetve ha egyszer ezeket írjátok valakinek oké, de hogy mindenkit lehordtok azért az már vicc!
Amúgy meg ha ez ilyen szar akkor mit mondtok az emberek 80%-ra ? Ha körül nézek az emberek 80% kb ugyanilyen de inkább rosszabb mert véznák vagy kövérek mint az állat. Amúgy meg vicc hogy komoly sportolónak kell lenni elvileg hogy tetszek egy csúnya lánynak is, közben meg azért jöttem már be szép csajoknak illetve tőlem is kevésbé jó testű (kövérebb, véznább) haverjaimnak is vannak olyan csajai .. :D
Hú de fel vagy háborodva, ha nem bírod a kritikát akkor ne tegyél fel ilyen kérdést.
Nyílván mindenkinek más testalkat tetszik, valakinek ez teljesen rendben van, valakinek egyáltalán nem tetszik. Mindenki a saját véleményét írta le, nincs olyan hogy egy pasi mindenkinek tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!