Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok őszintén mi a véleményetek rólam ?
2021. márc. 29. 11:32
41/105 A kérdező kommentje:
Nem csak kíváncsiságból rákerestem már hasonló kérdésekre.
2021. márc. 29. 13:38
42/105 anonim válasza:
Most meg már hirtelen mindenki meleg lett, mert kaptál pár negatív kritikát:D
Senki nem mondta hogy brutál szarul nézel ki, de mindenkinek az volt a véleménye hogy edzened nem ártana.
43/105 A kérdező kommentje:
Hát nem ez jött le. A gamer kisgyerek, hős6os filmes verzió, egy csajnak se fogsz bejönni duma kicsit erősebb mint a "nem ártana edzened" duma. De alapból csajok válaszát kértem, nem csávókét szóval lételeme sincs a válaszotoknak hacsak nem vagytok homik.
2021. márc. 29. 13:43
44/105 anonim válasza:
Ahelyett hogy itt tombolsz elmehetnél inkább az edzőterembe.
45/105 A kérdező kommentje:
Lehet több erő van bennem mint benned :) Edzeni szoktam, csak a kajára nem figyelek MÉG.
2021. márc. 29. 13:45
46/105 anonim válasza:
Fogadd el a kritikákat, mert ez egyáltalán nem férfias viselkedés hogy itt háborogsz.
47/105 A kérdező kommentje:
A kritikát mint írtam elfogadom, elfogadtam csak nem azoktól kaptam akiktől kértem és nem olyan stílusban.
2021. márc. 29. 13:47
48/105 A kérdező kommentje:
Ha akkora sportos arc vagy hány fekvő, hány húzódzkodás megy ? Fekvenyomás, bicepsz hajlítás, oldalemelés hány kg ? :)
2021. márc. 29. 13:48
49/105 anonim válasza:
Az én pasim pocakos és szőrös nem kigyúrt nem pucicsiga . De imádom!
Ezt csak ahoz hogy ez a test nekem így sem úgy sem jön be. Nem fogom azt írni milyen szexy vagy. Pedig nem bukom kifejezetten a kocka hasú pasikra
50/105 anonim válasza:
Ha erre vagy kíváncsi, tegyél fel egy olyan kérdést itt. Aztán majd jönnek a válaszok, te meg hitetlenkedsz, hogy van itt aki jobb kondiban van nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!