Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról a lányról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a lányról, aki szex után rögtön felöltözik?

Figyelt kérdés

A barátnőmről van szó, 20 éves.

Legalább a bugyit felhúzza utána, de a pizsama az alap és be is takarózik, fázós típus egyébként.

Utána hozzám bújik, de akkor is furcsa a helyzet.

Ti mit gondoltok erről?

2021. márc. 25. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy fázik.
2021. márc. 25. 16:36
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

»Nem is 3-4 éves korig tart a gyerekkor. Csak te feltételezel dolgokat, ami nem úgy van. Másrészt egy felnőtt ember tud dönteni a saját dolgairól és változtatni, ha akar. Nem lehet mindent a gyerekkorra fogni. Hiába szerettem meztelenkedni kb tíz éves koromig, ez megváltozott.«

Ki a tosz mondta, hogy 3-4 éves korig tart a gyerekkor? Én csak azt mondtam, hogy ha valakinek ma ellenszenves a meztelenség, az ne hivatkozzon arra, hogy gyerekkorában pucéran szaladgált, mert nagyon kicsi gyerekkorban minden gyerek pucéran szaladgál, ugyanis még nincsenek egy fikarcnyit sem annak tudatában, hogy meztelenséggel kapcsolatban mi a társadalmi norma. A szeméremérzet, szégyenérzet ezzel kapcsolatban később fejlődik ki, és ebben van nagy szerepe a szülői nevelésnek.

Másrészt a pszichológia tudományával vitatkozol, amely szerint szinte mindent a gyerekkorra lehet fogni (visszavezetni), azaz a személyiség fejlődésének korára.

2021. márc. 25. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
A fázásra fogni a felöltözést a legnagyobb hülyeség, 2 meztelen test a takaró alatt sokkal gyorsabban és hatékonyabban melegíti egymást mint ugyanez ruhán keresztül.
2021. ápr. 5. 10:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is felveszem a bugyit, mert ha esetleg kimennék, nem szeretek meztelenül flangálni, sosem szerettem. Ha alváshoz készülünk utána, még a pizsit is felveszem. :)
2021. ápr. 5. 19:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Fázós, vagy nem teljesen elégedett a testével.
2021. ápr. 6. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!