Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut minden pasinak rögtön a szex az eszébe ha velem beszél?
Figyelt kérdés
Bővebben kifejtem privátban.
20/l
2021. febr. 23. 20:48
2/24 anonim válasza:
nem kaptam választ még én sem szerintem kamu ...
4/24 anonim válasza:
Valószínűleg erős szexuális kisugárzásod van és a szex jut eszükbe. A férfiak gondolatai nekik tetsző hölgyet látva könnyen a szex felé terelődnek.
Szívesen elolvasom, ha leírod ami veled történt.
5/24 A kérdező kommentje:
#2 rengeteg üzi érkezett szóval bocsi
2021. febr. 23. 21:08
6/24 anonim válasza:
És copy-paste helyett mindenkinek legépeled újra? Nem csak rbanc vagy de hlye is. Főnyeremény vagy. 😂
7/24 A kérdező kommentje:
Nem lógok minden percben ezen az oldalon
De egyébként ezt csinálom csak lb 30 üzi befutott 😅😅
2021. febr. 23. 21:22
9/24 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nem raboltak el az ufók, minden CSINOS 20 éves lányt meg akar búbolni a férfiak többsége, úgyhogy nem csak akkor jut eszükbe a szex amikor veled beszélnek. Addig örülj amíg így van, azt jelzi hogy vonzónak tartanak a férfiak. Persze nem frankó amikor a hülyék is bepróbálkoznak, de ez már sajna ezzel jár, szelektálj ügyesen.
10/24 anonim válasza:
Kint van mindened és riszálod magad ne csodálkozz ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!