Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut minden pasinak rögtön a szex az eszébe ha velem beszél?
Figyelt kérdés
Bővebben kifejtem privátban.
20/l
2021. febr. 23. 20:48
11/24 anonim 

válasza:

Ez egy egészséges pasitól alap, hogy a szex jut az eszébe. Amelyik intelligensebb az átlagnál, vagy magánál tufább csajt hülyít, az el is jut a punciig. Szerencsésebb esetben stimmel lelkileg és szellemileg is a sztori, és akkor kapcsolattá formálódik a puszta vágy
12/24 anonim 

válasza:

Ki van éhezve rá, és csak azt látja maga előtt! Kimondom, bocsi: A pinád, a melleid, a feneked és a csípőd! Ez is fontos, de szerintem a belső fontosabb, tegyük fel ha nekem tetszel, nem azért kellenél, hogy másnap már csináljuk is!
13/24 anonim 

válasza:

Erre kíváncsi lennék.. Nézd, ha tegyükfel mondjuk beszélgetnék veled akár itt privátban és kellemes a stílusod nem tagadom biztos nekem is eszembe jutna a szex de nem csak az..
15/24 anonim 

válasza:

#14 Ti már a pinára is gondoltok!?:D Az igen!
16/24 anonim 

válasza:

15 ha kint van mindene és rázza magát nyilván arra gondol az ember hogy de jó egy könnyen kapható rbanc :D
18/24 A kérdező kommentje:
Nem
Nincs kint mindenem
2021. febr. 24. 19:14
19/24 anonim 

válasza:

Nem. Nem vonzanak a krvák. :D Csak azt írom hogy ne csodálkozzon ha meg akarják dgni mikor teszi magát 🤷
20/24 A kérdező kommentje:
Nem teszem magam és nem vagyok k*rva sem
2021. febr. 24. 19:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!