Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok prostis tapasztalatok? Mi az "illem", ha prostizik valaki? Illik rögtön telefonra megkérdezni a tarifát, vagy majd az aktus után szembesülsz vele, hogy retek drága volt? Egyéb tanács? Lehet jókat kuffantani?
Én szívesen mesélek neked de csak privátban.
/Egy ex prosti/
szex után nem szembesülsz semmilyen tarifával, mert előre fizetsz. telefonban igen megkérded azt is, alap. illem. hmm... le van irva a lapjára mit vállal és ha olyan van amit szeretnél de nincs kiirva akkor megkérded. nézd meg a képeket rendesen. figyeld a hátteret is. Ha belépsz a házba és van többféle cipő is akkor többen is vannak a lakásban stb..
becsengetsz, köszönsz. ha kéred fehérneműben fogad majd mehettek is a zuhany alá onnan az ágyba. Olvasd az értékeléseket. ha jó lány válastasz elég nagyokat lehet kefélni.
1) Normálisan viselkedsz, a prosti is ember.
2) Az árat mindig előre fizeted, szóval azt tudod előre. Viszont jobb ha előre megbeszéled hogy mennyi mert ott helyben ha már odamentél akkor megpróbálhat még lerántani pár ropival.
3) Tisztán, normálisan, ápoltan menj, ne az aznapi fizikai munka, vagy sport után leizzadva.
4) Érkezz időben, bár ha késel az a te idődből megy.
1.vagyok
Hogyan kéne hívnom magamat arany bogaram? K.vának? Örömlánynak? Mégis mi köze van az elnevezésnek ahhoz, hogy én milyen nemű vagyok? :) Egyébként ha ezt gondolod nyugodtan írj nekem privátban, elmesélek neked bármit amire kiváncsi vagy, de képet érthető módon nem fogok küldeni, ha erre megy ki a hisztid! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!