Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond, tapasztalat, tanács, vélemény?
18F vagyok a barátnőm 17L és 2 éve vagyunk együtt.
Az elején a szex mindig szenvedélyes volt, hosszú, volt hogy 2-3 órán keresztül is képesek szeretkezni.
Én még most is kívánom ezt a játékos hosszú szenvedélyes szexet, viszont a barátnőm pedig 10-15 percnél(a 15 perc az már ritka..) nem szeret többet szeretkezni.
Bármikor beszélünk erről csak azt mondja: nekem ennyi elég. Azzal nem is foglalkozik hogy én még csak fel se izgultam szinte.. áll a bré pak-pak és részéről kész..
Hát ez tényleg elég furcsa, én arra gondolnék hogy biztos van valaki más is a képben..ennyi szex egy fiatal lánynak nem szokott elég lenni.
Aztán amúgy 1000 más oka is lehet (depresszió,valami rossz dolog történt vele stb stb) de megkéne vele beszélni ezt komolyabban.
Általában én sem szeretem az órákig tarto hülyéskedést, bármennyire romantikus is... jo, a párommal okés, mert ö vad, nem csak bénázik, hanem harap, szorongat, játszunk egymással.
Amugy ilyen "tudjuk már le" az exszel volt, és utána nemsokkal szakitottam is. Egyszeruen nemhogy nem kivántam, de azt sem bírtam már, ha egy légtérben voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!