Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sex pózt ajánlanátok 130kg férfival? Sajnos nincs túl sok tapasztalatom ilyen téren más tanács is jőhet
Figyelt kérdés
2019. máj. 18. 18:52
1/7 anonim válasza:
Az én férjem 160 kg, gyakorlatilag csak az én felül ő alul póz működik, minden más esélytelen. Más pózokat más pasival kell kipróbálni.
2/7 anonim válasza:
1.) a párod hanyatt fekszik, te széttett lábakkal meglovagolod
2.) te négykézlábra ereszkedsz, a párod mögötted áll, vagy térdel
3.) mindketten álltok, a párod mögötted van, te mélyen előre hajolsz
4.) magasabb ágyra, vagy asztalra hanyattfekszel, úgy, hogy a popsid a szélére kerül, a lábaid függőlegesen felemeled; a párod odaáll hozzád, a lábaid akár teheted majd a vállaira is
3/7 anonim válasza:
Pilóta póz.
Lefekszik, ráülsz a fejére, és fogod a botkormányt. ( Farkát )
4/7 anonim válasza:
Ha nincs min 20 cm farka akkor semmit.
Én 95 kg vagyok 15 cm farokkal és sehol semmi.
Dagadt fickó kis farok = nulla szex
5/7 anonim válasza:
Farkas póz. Ül a lyuk mellett és vonyít.
6/7 anonim válasza:
Én 160 kg vagyok és minden póz működik. Igen, a misszionárius is, meg tudom magam tartani. Lehet azért, mert nagy farkam van, se sosem hátráltatott a súlyom.
7/7 anonim válasza:
Nem a súly a probléma, hanem a has, ha van, mert az sokszor útban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!