Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon durva harisnya fétis, hogyha meglátok egy harisnyás lábú csajt élőben vagy képen, akkor rögtön masztizni van kedvem?
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 00:34
1/15 anonim válasza:
Szakszóval élve erősen preferált fétis. Exkluzív akkor lenne ha máshogy már nem állna fel, vagy a szexuális izgalom tárgya elválna magától az aktustól.
Kevésbé tudományosan fogalmazva: erős fétis, de nem reménytelen ha akkor is menne még a szex ha nincs a partneren semmi.
2/15 A kérdező kommentje:
Az erekciómmal semmi gond nincs. Hanem meglátok az utcán egy harisnyás lábú csajt és szétdurran a farkam.
2021. febr. 8. 00:54
3/15 anonim válasza:
Én is imádom a női lábakat, és a harisnyát. Sőt mondok jobbat, hiába jolnezki a csaj, ha nem hoz izgalomba szimplán a lába, labujjai látványa akkor nem vonz annyira. Volt olyan is, hogy baromi szép csaj, de levette a zoknit és tok férfias gusztustalan lábai voltak, nekem az már kuka. Nekem is rengeteget számít a szép nőies láb hihetetlen beizgulok rá, akkor szoptatni meg szagolgatni is szoktam mikor elvezek a punciba
4/15 A kérdező kommentje:
Engem ez a lábszagolgatás nem érdekel. Nekem látványra tetszik egy harisnyás női láb.
2021. febr. 8. 01:00
5/15 anonim válasza:
#3-as na ezt a szintet hívják már a szaknyelvben exkluzív fétisnek :) a gusztustalan lábfej tényleg nem helyes, de számodra a szexualitástól már elválaszthatatlan a fétised megélése, sőt igazából utóbbi hoz izgalomba nem maga a szexualitás
7/15 anonim válasza:
A nyelvemet szeretem használni szex közben nekem a segglyuknyalas, puncanyalas, labnyalas, tök alap, a másik kedvencem ha arcomra ül a csaj közben a melleit markolaszom, és szó szerint kinyalat jó keményen.
8/15 anonim válasza:
"arcomra ül a csaj közben a melleit markolaszom, és szó szerint kinyalat jó keményen." Nem igazán tudom elképzelni ezt a pozt. Arcodra ül és a melleit markolászod közben?
9/15 anonim válasza:
Hogy' állsz a harisnyaboltok kirakataival, amikor sok láb, sok harisnya, de semmi több?
10/15 anonim válasza:
Fogod lefekszel, úgy ül rá az arcodra mint mikor lovagloba a farkadra ülne... Majd felnyulsz és miközben a punciját torgoli az egész szádba szadhoz közben markolaszod a mellét érted?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!