Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen nehéz 19 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz 19 évesen értelmes pasit találni?

Figyelt kérdés

Senkinek nem ugyanazok a vágyai, mint nekem, és kezdek kiborulni.

Miért mindig a búbánatok találnak meg?

2021. márc. 23. 17:04
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
#16 A vágyaim: fenekelés, hajhúzás, csúnyabeszéd, kényszer francia, arconköpés, pisiszex, hármas szex, csipeszek, anál.
2021. márc. 23. 17:37
 22/31 anonim ***** válasza:
33%
Miért kamuzol? Eteted szerencsétlen kanos pasikat akik minden lánynál bepróbálkoznak hátha. Ezzel csak felhergeled őket aztán vagy gyűjtöd a priviket vagy húzod az agyukat. Ha konkrétan ez lenne a vágyad és tényleg csaj lennél lenne módja annak h pasit szerezz. De te valszeg vagy egy unatkozó kislány de inkább pali vagy. Mivel én nő vagyok egy szimpla írásból is észre veszem mikor ki valóban a lány
2021. márc. 23. 17:40
 23/31 A kérdező kommentje:
#18 apám Nyiregyházán lakik.
2021. márc. 23. 17:40
 24/31 A kérdező kommentje:
#22 mivel valszeg prűd nő vagy, így a te leveledben nő nem lehet perverz csak pasi. Hát el kell keserítselek, a normális emberek nem prűdek.
2021. márc. 23. 17:41
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha keresnél is egy ilyen partnert vagy kapcsolatot, akkor olyan embert keress akiben megbízol, akivel tudsz gyakran találkozni.

Egyáltalán nem fura ez a vágy, ez az egész ami téged izgat és a bdsm (tudom nem erről volt szó) évszázadok óta jelen van, és rengeteg ember ezáltal éli meg a szabadságát is hogy más irányítja őt, vagy épp fájdalmat okoz, vagy kikötözik. Paradox az egész de ha kicsit jobban belegondolunk, mégsem.

Sok sikert hogy találj ilyen partnert. Én nem vagyok vevő az ilyenekre, csak érdekeségképp írtam le. :)

2021. márc. 23. 17:41
 26/31 anonim ***** válasza:
Itt a neten is lehet beszélgetni, egymás hangját hallva, és akkor a csúnya beszéd vágyad pl megvalósulhat!
2021. márc. 23. 17:42
 27/31 anonim ***** válasza:
Amiket írsz, azok nem elfogadhatatlan dolgok. Max 1 -et...
2021. márc. 23. 18:01
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Pisi nekem nem jön be, a többi mondjuk tök jól hangzik.

Egyébként attól én is rosszul vagyok ha egy sub csaj a való életben teljesen életképtelen, vagy ha minden percben arra vár hogy megmondják neki mit tegyen. Én csak szex közben szeretem a durvulást. Azon kívül meg egy átlag normális kapcsolatot.

29f

2021. márc. 23. 18:40
 29/31 anonim ***** válasza:
Kérdező te nagy vagy
2021. márc. 23. 18:52
 30/31 A kérdező kommentje:
#29 miért? :D
2021. márc. 23. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!