Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi adott nektek erőt,mikor azt éreztétek,hogy abbahagyod a pasizást,mert sosem fogsz értelmes aktívat találni?
Jaa mindenkire értettem, nem csak rád😂
Hát én próbáltam a netes dolgokat, de nem is találkoztam megfelelő emberekkel és számomra nagyon stresszes ez az egész (tart annyira szépnek, mint a képen vagyok? Vajon kamu profil? Működik élőben is majd a dolog vele?).:D Ahhoz képest, hogy én egy eléggé nyitott ember vagyok, nekem a neten való ismerkedés nem igazán jön be.. Élőben pedig nagyon sok lehetőség van ismerkedni, szinte bármilyen helyzetből ki lehet hozni..:D Nekem inkább az emberekkel van bajom amúgy és nem a megismerkedés módjával.. nem találok senkit, akihez vonzódnék:/
Próbálom nem a pasizás köré építeni az életem és ez segít. Nem az a célom, hogy találjak egy normális aktívot, hanem az, hogy egyedül is teljesnek és boldognak érezzem magam. Kicsit nehéz megfogalmaznom, de nem attól akarok kiteljesedni, hogy valaki velem van, mert szerintem úgy csak eltorzulna a személyiségem és inkább lenne egy parazita kapcsolat, amiben teljes mértékben a másiktól függ az, hogy jól érzem magam.
Na szóval visszatérve az eredeti kérdésre: ez a felfogás segít(ett).
Nagyon sok munka egy jól működő párkapcsolat.Első időben nem is derul ki minden,ami fontos lenne.Lakva lehet jól megismerni valakit,nem akkor ha csak naponta egy -két órát vagy vele.
De egyuttéléshez idő kell,ma pedig mindenki turelmetlen,azonnal akar mindent.Más téren is,nemcsak kapcsolat terén.
Három kapcsolatom volt,több évesek.De már azt mondom, egy pár, egy társ nem "létszukséglet", nem szabad attól fuggővé tenni az életed, a boldogságod,hogy van -e valakid.Nézz körbe, mennyi rossz,altruista, képmutató vagy érdekkapcsolat van.
Nemcsak a melegeknél persze.
Még annyit, hogy általában akkor jön, akire várunk,ha már lemondunk róla, vagy ha már nem érdekel,mert magadban is jól elvagy.
Görcsösség, akarás nem vezet semmire.Max beleugrasz egy kényszerbe, hogy ne legyél egyedul.És akkor rájössz,hogy még egyedul is jobb volt.
Fel a fejjel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!