Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok pasik nem szeretem a görög félisten pasikat. Én az értelmes pasikat szeretem. Ez baj?
Ezzel még hárommilliárd nő is pont így van. Utálják, ha egy férfi jól néz ki... mit mondjak, nem is arra tartják őket. Én mondjuk, nem osztom ezt a dolgot, bár nálam az angyalarcú ázsiai cukifiúk jelentik a "görög félisteneket", minthogy Ғaszik meg pasik nálam nem jönnek szóba.
Úgy teszed fel ezt a kérdést, mintha valami különös kisebbségben volnál, miközben a melegek javának hát nem sok igénye van a kinézettel kapcsolatban... bár az értelemmel se nagyon, szóval lehet, mégis.
De ha egy értelmes "pasi" szóba állna veled, vagy rád ír itt, de mégsem görög félisten, akkor ugye jön a ghosting.
Persze ez is relatív, hogy ki az értelmes.
Nálam pl ott kezdődik, hogy ha ír valaki, akkor tud köszönni és nem odavakkant...
Illetve nem a méret és a hol, mikor az első kérdése...
Ezeket nem rád írtam, de azt hiszem az értelem nem diplománál kezdődik.Ismertem diplomás,jó kinézetű srácot...hát , a fagyöngy azonnal megtelepedett volna rajta, akkora tuskó volt...
A kettő nem ellentéte egymásnak. Egy "görög félisten" srác nem lehet értelmes? Egy értelmes srác nem lehet görög félisten?
Másrészt miért lenne baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!