Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi adott nektek erőt,mikor azt éreztétek,hogy abbahagyod a pasizást,mert sosem fogsz értelmes aktívat találni?
Semmi :D
3 éve elvagyok egyedül, megszoktam, talán jobb is így.
Majd egyszer, ha a sors úgy hozza, lesz valakim. Addig meg elfoglalom magam más dolgokkal.
Nem szabad rápörögni az ismerkedésre. :)
11-es vagyok:
Nem mondanám, hogy jó. De a megváltoztathatatlan ellen már feladtam a küzdelmet. :D
Nagyon egyetértek az 5-ös kommentelővel:).
Illetve kicsit "vicces" olvasni, hogy más is hasonló cipőben jár mint én, mint passzív srác.
Szóval nekem is az tudott segíteni, hogy tudatosan nem az ismerkedést helyezem fókuszba, hanem próbálom magam elfoglalni valami mással, magamra koncentrálni és magamat építeni.
Minden zsák megtalálja a foltját, akarni és próbálkozni kell és akkor egyszer sikerülni fog. Nem egyszerű az online ismerkedés, ezt mind tudjuk, de ha mi nem próbálkozunk, akkor ki fog helyettünk?
Én is azt tudnám javasolni, hogy kezdj el mást is kipróbálni, olvass, sorozatozz, jár el kocogni, tereld el a figyelmed és tudatosítsd magadban, hogy igenis tudnod kell egyedül is érvényesülni, akkor leszel teljes ember. Nem egészséges és jó várni, keresni valamit görcsösen hosszú ideig, és nekem is nehéz volt kimondani, de ami nem megy azt nem kell erőltetni. Nem kell feladni, csak szüneteltetni.
A kiegyensúlyozottság és magabiztosság a legjobb és talán a legvonzóbb tulajndoság, tegyük magunkat kiegyensúlyozottá és hirtelen arra eszmélünk, hogy az igény már nem csak egy aktív lesz...:)
A lehetőségeket megragadom és ha valakinek van kedve az oldalon ismerkedni, beszélgetni, akkor szívesen várok privátot is.:)
Egy budapesti 22 éves passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!