Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van esélyem találni egy ertelmes férfit? 18/f
Figyelt kérdés
Egy normális férfivel szeretnék meg ismerni, ha vége a helyzetben, valahol a városban de addig marad a net. Egy fiatal, picit ducibb, aranyosnak mondott srácnak mennyire van esélye ismerkedni erettebb 30-40 feletti férfiakkal?2020. máj. 4. 22:09
1/11 anonim válasza:
Ugyanannyi mint egy bármilyen szexualitású embernek.
A párkeresés nem egyszerű, mert hiába tetszik a másik ha nem egyezik a világképetek.
Próbálkozni kell és egyszer majd összejön.
3/11 anonim válasza:
Hat nem akarlak elkeseriteni
De en hetek/honapok ota keresek egy meleg sracot baratkozni ugy h kis megismeres utan akar a kedvere is tennek es semmi
4/11 anonim válasza:
Nem ismerkedő oldal. Planetromeon válogathatsz, hogy mit keresel.
5/11 anonim válasza:
Bocs, én heteró vagyok. Sajnállak. Az a legnagyobb baj, hogy én tökéletesen ilyen vagyok mégsem lehetünk az egymáséé.
6/11 anonim válasza:
Nekem csakis a ducik tetszenek.
Sokan vannak még így. Ne add fel, van esélyed!
29f
8/11 anonim válasza:
30-40 feletti? 18 evesen? Most ez komoly?:( Az mar gondolom nem is lenyeg, hogy ertelmes legyen, a lenyeg, hogy 30-40 kozott legyen. Na lehet ezert tartunk ott ahol tartunk, ertelmes embert meg nem talalni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!