Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nehéz értelmes,inkább introvertált társat találni ?
Szeretnék ilyen társat találni,mert egyáltalán nem vonzanak a harsány,rengeteg haverral rendelkező,állandóan a mobiljukat nézegető melegek.
Volt már ilyen párom, sajnos rövid ideig. Mióta nincs senkim, megint próbáltam ismerkedni,de úgy látom,hogy ez nem lesz egyszerű dolog.
Sőt, egy barátom megnyugtatott,hogy álmodozzak nyugodtan, biztos nem járok sikerrel. Ma egyébként is a csendesebb emberek eltűnnek és magukban vannak.
Szóval, hogy látjátok, érdemes -e próbálkozni, vagy hagyjam és a véletlenben bízzam ?
Lehet, nem is csak nekem van ilyen gondom....
Én pontosan ilyen vagyok. Van 2 barátom és még azokkal se sűrűn találkozok, ha lehetne ki se mennék a lakásból. Viszont van két problémám..
1. Biszex vagyok és a férfiak érzelmileg egyáltalán nem érdekelnek csak szexuálisan..
2. Kifejezetten a nagy pénisz méreteket szeretem és abból meg talán még kevesebb van mint introvertáltból..
Nagyon szívesen ismerkednék ilyen csendes,visszahúzódó meleggel.Akivel később esetleg barátság is alakulhatna.
Akit ez és így érdekel és ír,azt nagyon megköszönöm ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!