Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, vannak köztetek olyanok, akik inkább a beltéri dolgokat szeretik jobban, például kockulni, sorozatozni, filmezni, társasozni, stb? Szóval inkább "introvertált" programok kedvelői?
Biztos vannak, én is az vagyok habár jobban szeretek gördeszkázni mint pubg-zni de többet pubgzok.
P
Nekem a sorozat az egyik hobbim :D
18biF
Én is ilyen vagyok.
Szeretek bent lenni és lustizni.
De azért néha egy kirándulás, strand, étterem is belefér.
Buli kizárt. Nem vagyok bulis alkat.
27 f
Késői negyvenes vagyok, de nagyon szeretek kockulni, na nem a gép előtt :)
Modellezés a hobbim, azt csak bent tudom csinálni és minden nap, ha időm engedi, tevékenykedem is.
Szeretek társasozni, főzőcskézni, mikor még volt párom, vele összebújva filmezni, megbeszélni, amit láttunk, jókat beszélgetni, röhögni - a humor nagyon fontos -, szóval azt, amit csak kettesben lehet.
De kirándulni is szeretek,a csendes helyeket az erdőkben, hegyekben nagyon jó felkeresni, vagy vízparton merengeni,ha lehet, azzal, akit szeretek és fogni közben a kezét.
Bulik kiesnek,sosem szerettem a hangos,ivós összejöveteleket , szerencsére egyik párom sem.
Ha ismét lesz barátom, akkor egy saját főzött vacsora után egy összebújós filmezést fogok felajánlani elsőre, tuti :)
49 F
Nekem változó, mindig másmilyen időszak tör rám. De általában nyáron nem bírok megmaradni a házban, hanem mindenfelé csavarognék, strand, edzés, kirándulás.. Télen inkább begubózok és filmnézés, rajzolás, írás, meló, korábban kockulás is.. vagy csak fetrengés. De nem 100%-ban évszakhoz kötött.
(27f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!