Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, vannak köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, vannak köztetek olyanok, akik inkább a beltéri dolgokat szeretik jobban, például kockulni, sorozatozni, filmezni, társasozni, stb? Szóval inkább "introvertált" programok kedvelői?

Figyelt kérdés
2019. márc. 15. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Biztos vannak, én is az vagyok habár jobban szeretek gördeszkázni mint pubg-zni de többet pubgzok.

P

2019. márc. 15. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a sorozat az egyik hobbim :D

18biF

2019. márc. 15. 16:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Tökjó. Már volt egy olyan érzésem, hogy nincs olyan 20-30 közti pasi, aki ne a szabadtéren töltené a szabadideje nagyrészét, és elképzelhetetlen lenne neki egy jó kis pizza, film, kockulás, majd szex, nem feltétlen ebben a sorrendben. :D
2019. márc. 15. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
vannak köztünk ilyenek :D
2019. márc. 15. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Introvertáltként ezek nagyon kedvesek számomra! ^-^ 20/f/uni
2019. márc. 15. 17:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok.

Szeretek bent lenni és lustizni.

De azért néha egy kirándulás, strand, étterem is belefér.

Buli kizárt. Nem vagyok bulis alkat.

27 f

2019. márc. 15. 23:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor egy hullámhosszon pendülünk :)
2019. márc. 15. 23:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Télen abszolút otthoni elfoglaltságpárti vagyok, 3 évados sorozat 2 hét alatt, simán. :D Egyébként olyan jól elvagyok a szobámban, hogy az hihetetlen. Nyáron vagy amikor jobb az idő, akkor azért szeretek kijárni, de akkor is kell nekem heti 1 nap, amikor a lakásból tuti nem mozdulok ki, hanem egész nap csak az általad felsorolt dolgokat csinálom. Nekem ez a pihenés kell. 30F
2019. márc. 16. 01:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Késői negyvenes vagyok, de nagyon szeretek kockulni, na nem a gép előtt :)

Modellezés a hobbim, azt csak bent tudom csinálni és minden nap, ha időm engedi, tevékenykedem is.

Szeretek társasozni, főzőcskézni, mikor még volt párom, vele összebújva filmezni, megbeszélni, amit láttunk, jókat beszélgetni, röhögni - a humor nagyon fontos -, szóval azt, amit csak kettesben lehet.

De kirándulni is szeretek,a csendes helyeket az erdőkben, hegyekben nagyon jó felkeresni, vagy vízparton merengeni,ha lehet, azzal, akit szeretek és fogni közben a kezét.

Bulik kiesnek,sosem szerettem a hangos,ivós összejöveteleket , szerencsére egyik párom sem.

Ha ismét lesz barátom, akkor egy saját főzött vacsora után egy összebújós filmezést fogok felajánlani elsőre, tuti :)

49 F

2019. márc. 16. 05:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem változó, mindig másmilyen időszak tör rám. De általában nyáron nem bírok megmaradni a házban, hanem mindenfelé csavarognék, strand, edzés, kirándulás.. Télen inkább begubózok és filmnézés, rajzolás, írás, meló, korábban kockulás is.. vagy csak fetrengés. De nem 100%-ban évszakhoz kötött.

(27f)

2019. márc. 16. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!