Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan introvertált fiatalok, akik az idősebbek társaságát szeretik?
Fordítsuk meg a kérdést,idősek szeretnek-e introvertált fiatalokkal ismerkedni ?
Igen,bár nem hinném,hogy mindenki,mert azért az idősek sem arra vágynak,hogy mindig csak kettesben kell lenni és egymásnak élni, lehetőleg a világot távoltartani.
Ennek ellenére,azt mondhatom,hogy későn ismertem meg az igaz szerelemet egy jóval fiatalabb,abszolút introvertált srác személyében.Szó szerint egymásnak éltunk,bár sok helyre elmentunk,utaztunk,programoztunk,de közös,3 éves életunknek a legszebb része kettesben volt,a sok végtelen beszélgetés, nevetés,közös főzés,filmnézés és rengeteg gyengédség,érzelem és érzékiség,amit egymásnak adtunk.
Aztán....ahogy sajnos lenni szokott,jött egy harmadik,egy abszolút extrovertált bájgúnár és rányomulással szétrobbantotta a kapcsolatunkat,elvette a szerelmet tőlem.
Már azóta ők is szétmentek.De én még egyedul vagyok,s ha megint ismerkednék, akkor már kizárólag introvertált fiatalabb emberrel tenném.
49 F
igen (de lány vagyok)
nehezen. akiben van erre egyáltalán hajlandóság, az a neten vagy közeli barátok közeli barátainak a társaságában, esetleg munkahelyen vagy az iskolában botlik bele a lehetőségbe.
Ilyet ne mondj hogy o hat lanyoknak konnyu ha heterok!
Amugy en pont egy idosebb ferfire vagyom, sok beszelgetesre... 17/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!