Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Léteznek olyan introvertált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan introvertált fiatalok, akik az idősebbek társaságát szeretik?

Figyelt kérdés
Hol ismerkednek ők?
2019. febr. 2. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Neten
2019. febr. 2. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen pl én de sehol sem ismerkedek velük :)
2019. febr. 2. 19:47
 3/8 kovpet ***** válasza:
92%
Remélem és bár tudnám :)
2019. febr. 2. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Fordítsuk meg a kérdést,idősek szeretnek-e introvertált fiatalokkal ismerkedni ?

Igen,bár nem hinném,hogy mindenki,mert azért az idősek sem arra vágynak,hogy mindig csak kettesben kell lenni és egymásnak élni, lehetőleg a világot távoltartani.

Ennek ellenére,azt mondhatom,hogy későn ismertem meg az igaz szerelemet egy jóval fiatalabb,abszolút introvertált srác személyében.Szó szerint egymásnak éltunk,bár sok helyre elmentunk,utaztunk,programoztunk,de közös,3 éves életunknek a legszebb része kettesben volt,a sok végtelen beszélgetés, nevetés,közös főzés,filmnézés és rengeteg gyengédség,érzelem és érzékiség,amit egymásnak adtunk.

Aztán....ahogy sajnos lenni szokott,jött egy harmadik,egy abszolút extrovertált bájgúnár és rányomulással szétrobbantotta a kapcsolatunkat,elvette a szerelmet tőlem.

Már azóta ők is szétmentek.De én még egyedul vagyok,s ha megint ismerkednék, akkor már kizárólag introvertált fiatalabb emberrel tenném.

49 F

2019. febr. 3. 05:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

igen (de lány vagyok)

nehezen. akiben van erre egyáltalán hajlandóság, az a neten vagy közeli barátok közeli barátainak a társaságában, esetleg munkahelyen vagy az iskolában botlik bele a lehetőségbe.

2019. febr. 4. 09:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Ó, hát lányoknak könnyű, ha heterók.
2019. febr. 4. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet ne mondj hogy o hat lanyoknak konnyu ha heterok!

Amugy en pont egy idosebb ferfire vagyom, sok beszelgetesre... 17/p

2019. febr. 4. 23:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Miért ne mondanék? A világ heteró, senkinek sem tűnik fel, ha egy fiatal lány idősebb férfival ismerkedik, ez mindennapos, nem kell ügyeskedniük és elbújniuk.
2019. febr. 5. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!