Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz 19 évesen értelmes pasit találni?
Figyelt kérdés
Senkinek nem ugyanazok a vágyai, mint nekem, és kezdek kiborulni.
Miért mindig a búbánatok találnak meg?
2021. márc. 23. 17:04
13/31 A kérdező kommentje:
Jelenleg az ukrajnában és az ukrán határ mentén, mivel ukrajnai magyar vagyok.
2021. márc. 23. 17:27
14/31 anonim válasza:
#13! És szoktál nálunk járni?
15/31 A kérdező kommentje:
igen, amíg nem volt ennyire durva covid. apám ugyanis magyarországon lakik, szóval amíg lehetett menni oltás nélkül mentem sokszor, és tervezek is, amint beoltanak.
2021. márc. 23. 17:30
16/31 anonim válasza:
Nem akarok tolakodni nem fogok privátokat írogatni de mit lehet tudni mire vágysz?
17/31 anonim válasza:
Hát kár hogy ilyen messze vagy.... kiestem a listáról :)
18/31 anonim válasza:
Hol lakik apukád? Hol szoktál járni nálunk?
19/31 anonim válasza:
Mikor elolvastam a kérdést, azt hittem, hogy ez tipikusan olyan kérdés lesz, amikor a lány egyszerűen nem talál maga mellé egy értelmes fiút a korosztályából.
Erre tessék, kiderül, hogy ő egy BDSM kapcsolatot szeretne...
No komment 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!