Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Anális játékokat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin_Wendell_Crumb kérdése:

Lányok! Anális játékokat, anál szexet miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Egyéb észrevételeket szívesen fogadok!

És próbálom a nőket jobban megérteni, nem pedig a válaszokra verem... Ezért, köszönöm az értelmes válaszokat!

2021. márc. 22. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem provokáció volt, csak egy ténymegállapítás 🤷‍♂️ nem szokásom provokálni.
2021. márc. 25. 09:40
 12/16 anonim ***** válasza:
4%
Aztan oregasszony korotokban johet majd a pellus
2021. márc. 26. 18:56
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

A parom majdnem minden nap a fenekembe dugja.

Nem élvezem de nem is rossz. Hagyom mert akkor nagyon boldog lesz

46/n

2021. márc. 29. 21:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert izgat
2021. márc. 30. 22:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
eleinte úgy gondoltam bogy soha semmit. Aztán a barátom addig nyaggatott amig bele mentem. Nem is dugta be csak simizte, és az nagyon megtetszett. Aztán egy picit több simi az ujját dugtabe de csak kicsit és így tovább szépen lassan. Volt amikor már én kértem a folytatást... aztán csak eljutottunk a rendes análig.
2021. ápr. 10. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádok a poosimmal játszadozni, rengeteg dildóm van oda de csak maszti alkalmával, amúgy rettentően szégyellem más előtt ezeket csinálni.
2021. ápr. 14. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!