Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevin_Wendell_Crumb kérdése:
Lányok! Anális játékokat, anál szexet miért csináljátok?
Figyelt kérdés
Egyéb észrevételeket szívesen fogadok!
És próbálom a nőket jobban megérteni, nem pedig a válaszokra verem... Ezért, köszönöm az értelmes válaszokat!
2021. márc. 22. 20:41
A kérdező szavazást indított:
Imádom, ha a popsimat kényeztetik! Imádom az anál szexet! Még maszti közben is izgatom análisan magam!
Néha néha megkívánom, és élvezem popsiba!
Próbálom elkerülni, de a pasim miatt néha engedem!
Ha nagyon muszáj, de nem rajongok érte!
Soha! Az én popsimhoz senki nem ér, és semmit nem dug oda!
53 szavazat
2/16 anonim válasza:
Én többször próbáltam már a fenék ujjazást, nekem borzasztó érzés volt, hiába volt jó az előkészület, nem tudtam élvezni, szóval nekem ennyi élmény bőven elég volt belőle.
3/16 anonim válasza:
#2: Milyen értelemben volt borzasztó? Fájt? Akkor rossz volt a technika, bárki is csinálta. Normál esetben az idegvégződések ingerlése automatikusan kellemes érzés. Szerintem, téged ez inkább pszichésen érintett rosszul. Lehet, hogy megalázónak érezted, hogy valaki benyúl oda, amit a legintimebb zónádnak tartasz. Pedig pont ez a jó benne. Ettől lesz izgalmas. :)
5/16 anonim válasza:
Én ritkán, de szoktam masztinál ujjazni a fenekem. De egy farkat soha nem engednék be oda.
6/16 anonim válasza:
Aki élvezi az azért mert jó mi másért? Ettől a nők többsége nem szeretné ha a hátsó bejáratot piszkálnák, egy része viszont elviseli, s vannak olyanok is akik meg kimondottan élvezik időnként.
8/16 anonim válasza:
Havi 3-4 alkalommal engedem. Nem fáj de nem izgat. Párom meg van őrülve érte ha a fenekembe élvezhet. Utána kenyérre lehet kenni.
25L
9/16 anonim válasza:
Ennyi retardált van itt, aki nem járt biológia órára? A hátsó lyuk az akkor is kijárat 🤷♂️🤦♂️🙄 #7
10/16 anonim válasza:
9..
Igazad van, csak nem ez volt a kérdés. Azért meg igazán nem kellett volna fáradoznod, hogy provokáld az embereket. Nem azért lettél leszavazva, mert mi nem tudjuk, hogy onnan a szar jön ki, hanem mert senki nem kérdezte.
(5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!