Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a csávó akivel éppen kavartok, megkérne, hogy csináljátok neki prosztata masszázst, mit szólnátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel ha mondjuk második ottalvásnál közli be, vagy már több hónap randizás után. Mi lenne a reakciótok? Kort is írjatok pls. Kíváncsi vagyok2021. márc. 7. 22:07
1/9 anonim válasza:
Akivel csak kavarok nem fogok neki prosztata masszázst csinálni, ha már pár hónapja együtt vagyunk lehet róla szó.
2/9 anonim válasza:
Akit szeretek annak természetesen megcsinálom.
3/9 anonim válasza:
Ahogy az #1-es írja ez nem "kavarás" szintje. Te az előtt kéred ki a sót az ételhez hogy az megérkezne? Na a mindenféle szexuális vágyak felemlegetése az előtt hogy kialakulnának az érzések és az úgymond szexuális bizalom, összecsiszolódás ugyanígy túl korai.
4/9 A kérdező kommentje:
És volt olyan aki csinálta már?
2021. márc. 7. 22:30
5/9 anonim válasza:
Ha kapcsolatban vagyunk, akkor (igaz, kesztyűvel) simán. Csináltam, annyira nem vagyok oda érte, de örülök ha a másik élvezi
6/9 anonim válasza:
Kizárólag kapcsolatban vagyok hajlandó. A kavarás, ahogyan már írtak nem az a kategória.
7/9 anonim válasza:
Engem kért meg rá a párom, de nemet mondtam. Nekem az már túl van a határon.
24L
8/9 anonim válasza:
Nekem az kalandba is belefér, az én értékrendem szerint az a szexnél semmivel sem bizalmasabb. A pasik szokták másképp megélni, és még kapcsolatban is félnek bevallani, de nekem az is ""csak"" egy testi öröm, akár csak az orál vagy a behatolás. 20N
9/9 anonim válasza:
Azt hogy persze, kipróbáljuk
19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!