Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ezt miert csinaljatok szex kozben?
Figyelt kérdés
Kutyapozban amikor pucsit a lany, akkor elorenyultok a nyakahoz osszekulcsoljatok a kezetek az ujjaitokkal elorol. Remelem ertheto ahogy leirtam.2021. márc. 21. 21:07
1/10 anonim válasza:
Mert élvezem, hogy dominálom: hátulról a vastag farkam van benne,megfogom a nyakát is, és beleélvezek.
2/10 anonim válasza:
valamiféle fojtogatásnak tűnik, de én nem csinálok ilyet
én max popsit ujjazom, belemarkolok a derekába, seggébe, rácsapok a seggére, hajat húzok......
3/10 anonim válasza:
Én ha kutyában dugom a csajom, akkor a saját seggem ujjazom.
5/10 anonim válasza:
Az uralkodás, a dominancia kifejezése. "Megszereztelek, az enyém vagy, megfoglak így nem mehetsz el, és most jól a magamévá teszlek" ezt jelenti számomra, de közben sosem vagyok erőszakos és nem okozok fájdalmat.
Nők ezt szokták szeretni
6/10 anonim válasza:
Hogy stabilabban tartsd, a dominanciádat, az "erőt" kifejezd. Viszont nem a nyaka előtt kulcsolod össze a kezed, nem vagy "hosszúkéz" és nem feszíted hátra a nyakát, meg nem zárod el a légutakat, nem gyakorolsz nyomást az ádámcsutkára egy hevesebb mozgással járó pózban (lehet nyakat fogni, ésszel - ha tudod hol vannak az artériák, aorták és kontrollálni, hogy ne fejts ki nyomást a gégecső porcos részére).
9/10 anonim válasza:
Én ezt nem csinálom. Én a hátát simogatom vagy ha előrenyúlok akkor már a melleit fogdosom de semmiképpen nem kezdem el fojtogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!