Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki szereti kocsiban a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szereti kocsiban a szexet, milyen pózban csináljátok, és hol?

Figyelt kérdés
Mennyire izgalmas, buktatok már le? Kor/nem?

2020. nov. 2. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Egyszer vegignezte egy csoves az elso uleses kalndom.

Csak a vegen derult ki.

Nem erdekel. B@ss.a meg!

33F

2020. nov. 2. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
első ülés nyitott ajtó misszionárius póz izgultam de nem nagyon, senki nem látott bennünket:) 25f
2020. nov. 2. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem bukott volna le? S akkor mi van? Nem a főút közepére állok le, ha nem tetszik ne nézze. Semmi jogellenes nincs benne.

Amúgy meg baromi kényelmetlen még a legnagyobb autó is, de a változatosság kedvéért, meg ha éppen úgy jön a vágy és nincs máshol hely akkor nem rossz :)

2020. nov. 2. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kényelmetlen, és mégis nagyon izgalmas egyszerre. Mondjuk a múltkor, mikor telibelőttem a fekete szövetülésemet az autóban a végén, annak annyira nem örültem.
2020. nov. 2. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem kocsiban kényelmetlen. 2 esetben tenném, ha nincs más, vagy a stabil csajommal kaland élménye miatt.

Az én kocsimban első ülésen lehet. Ülés hátradönt, hátratol, a csaj a lábakat felhúzza, én szemből rá , és hajrá...

40f

2020. nov. 2. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Én 3 évig dugtam a szeretőm kocsi hátsóülésén majdnem minden nap.Direkt ezért lett lesötétítve.
2020. nov. 2. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Már régen együtt éltünk a saját házunkban, amikor még mindig gyakran előfordult, hogy nem bírtuk ki azt a 10 km-t hazáig, és inkább megálltunk egy fás részen.
2020. nov. 3. 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer próbáltam, baromi kényelmetlen volt. Hátsó ülés, bugyi le, szoknya fel, és beleültem. Izginek izgi volt, de ez is kipipálva.
2020. nov. 3. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Parszor probaltam a szexpartnereimmel es egyszer a pasimmal.Lovaglo poz.
2020. nov. 9. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!