Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mitől izgalmasabb, élvezetesebb a szex, ha nem a párotokkal csináljátok foglaltként?
Figyelt kérdés
Tehát ha félreléptek. Mitől izgatóbb? Attól, hogy titokban történik? Mi jár közben a fejetekben?2020. okt. 28. 17:30
1/20 anonim válasza:
Persze ha a férfiak lépnek félre, az rendben van ugye? 22/l
4/20 A kérdező kommentje:
1-es!
Kérdésre nem szokás kérdéssel válaszolni.
Hogy jön ez ide?
Tanulj meg szöveget értelmezni!
Amúgy nincs rendben.
2020. okt. 28. 17:52
5/20 anonim válasza:
Nem izgatóbb nekem. Amíg valakivel nem mondtuk ki hogy vége, vagy nem mondtam volna ki neki, hogy már nem szeretem, nem is történt ilyen soha.
6/20 anonim válasza:
A fèrjem egy hónapban egyszer dug meg, kicsi a farka is , kb 12 és kb 2 perc alatt elélvez és bontja a sőrt a tv előtt.
Ettől bàrki izgalmasabb.
Van szeretőm, figyelmes, idaadó, megfelelő mérettel, mindent megad amit a fèrjemnek kellene.
7/20 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Mekkora az a megfelelő méret?
És te mennyire vagy tág?
2020. okt. 28. 18:37
9/20 A kérdező kommentje:
8
De,nagyon is van. Mekkora fa.sz kéne neked?
2020. okt. 28. 19:14
10/20 anonim válasza:
9
Nem a méret a lényeg, de ne 12 legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!