Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon akarok szexelni. Egy lányt sem tudok találni. Ti hogy csináljátok?
nekem nincs barátnőm és nem is akarok
én neten szoktam beszélgetni, levelezni nem szex céljából, de a beszélgetések közben sokan egyértelműen adják a jelzéseket, vannak akik meg konkrétan meg is mondják
általában 3-4 lehetőség mindig van, akivel lehetne, de nem vagyok trófea gyűjtő típus, ha szexről van szó, akkor is inkább a tartalmasabbra hajtok és nem a számok növelésére
ha ennyire nincs csaj számodra, akkor el kellene gondolkodnod, hogy benned van a hiba, vagy nem jó helyen ismerkedsz
ismerkedsz te egyáltalán? milyen fajta csajt keresel?
Először magadat kell megszeretned, hogy más is megszeressen. Ha szereted magad, akkor van önbizalmad, ez kihat a kisugarzasodra is :) Milyen szöveggel probalkoztal eddig milyen lanyoknal és milyen helyszínen? Ha magaddal még nem vagy teljesen megelégedve, kezdj el edzeni, vagy valami új hobbit keresni, változtass a frizuradon stb. Lényeg hogy szeresd meg magad. És ne a dugásra menj ha barátnőt szeretnél. Velem ha első vagy második randi után valaki dugni akarna biztos elutasitanam, mert nem tűnik komoly jelentkezőnek.
Sok sikert :)
22/L
Még a kérdés is szánalmas, képzelem mekkora selejtes lúzer lehetsz...
19L
Ingyen kurvának, csóró, nyomi srácként tényleg nehéz találni jó csajt.
Ne legyél csóró, nyomi, meg ne csak ingyen kurvának akarjál csajt. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!