Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha nem bírom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem bírom elviselni a párom fétisét?

Figyelt kérdés
Másfél éve élünk együtt, egy garzonlakásban. Rengeteg szabadidőnk van a vírus végett, ebből kifolyólag, párom naponta 3x legalább kéri, hogy alázzam meg, nyalassam le a lábam és hasonlók (ami abból áll, hogy csak kiveri rám.) Nyílván engem nem indítanak be ezek a hasonló dolgok,párom pedig inkább a fétise felé hajlik, mint a szex felé. Ezért az utóbbi időben szinte végig szenvedem az egészet, kedvem sincs már hozzá mint az elején. Ezt párom is észrevette ami miatt mindig kihangsúlyozza, hogy már "hónapok óta nem kapott egy rendes "alázást, semmi kreativitás nincs mostanság bennem." Ezek mindig nagyon letörnek engem, de nehéz, ha az én igényeim pedig nincsenek kielégítve. Próbáltam vele megbeszélni a dolgokat, amiből mindig veszekedés lett, "keress olyat, aki naponta megdug" beszólásokkal. Nem tudom mit tegyek, ebben sajnos nagyon különbözünk.

2021. márc. 16. 23:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%
10-es, te vagy a 6-os, úgyhogy pótolhatod szerintem, ha ennyire kikívánkozik :)
2021. márc. 17. 01:38
 12/26 anonim ***** válasza:
13%
Nem én vagyok a 6os, de szerintem az csak egy kamu válasz úgyhogy arra várhatunk, hiába izgat (téged is)
2021. márc. 17. 01:46
 13/26 anonim ***** válasza:
68%
Korvintéri ganxtának üzenem hogy nem válaszolok a privátra te gyökér.
2021. márc. 17. 01:56
 14/26 anonim ***** válasza:
77%

Fetisiszta pasihoz, fetisiszta nő kell.

Akik amúgy nem tudom hogy találnak egymásra, de ezekkel a dolgokkal bajban vagyok én is. :D

2021. márc. 17. 02:07
 15/26 anonim ***** válasza:
14%
Savanyú talplábszag fétise nem van véletlen?
2021. márc. 17. 05:27
 16/26 anonim ***** válasza:
79%

Ebből előbb-utóbb külön válás lesz. Jobb előbb, mint utóbb.

Kérdés, hogy másfél évig miért voltál benne? Miért mentél hozzá, ha tudtad mi a fétise és ez neked nem jön be?

2021. márc. 17. 06:40
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

tetszene egy ilyen barátnő nekem is.

lepd meg azzal, hogy elmész egy önvédelmi tanfolyamra, majd megleped a tudásoddal.

2021. márc. 17. 07:25
 18/26 anonim ***** válasza:
52%
Megmondanám neki hogy én nekem meg háztartás fétisem van úgyhogy irány tegye magát hasznossá. Felnyalatnám vele a padlót is, meg csicskáztatnám. Alázásra vágyik nem?! Aztán ha mindent kimaxoltam belőle akkor ráparancsolnék hogy tüntesse már el magát a p*csaba.
2021. márc. 17. 08:53
 19/26 anonim ***** válasza:
61%

"keress olyat, aki naponta megdug"

A "párod" egy igazi, tősgyökeres, nettó idióta.

2021. márc. 17. 09:08
 20/26 anonim ***** válasza:
25%
Gondolom azért szexre még van igénye. Az legyen a tiétek, egy-egy kiadós alázásra pedig küldd el egy profihoz. Az még nem megcsalás, téged sem nyaggatna, mindenki jól járna.
2021. márc. 17. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!