Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselnéd,vagy épp elutasítanád,ha a párod gumikesztyűben szeretne szeretkezni Veled?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy rajta egész végig lenne gumikesztyű.Természetesen valamilyen vékony anyagból.
Vagy épp benne is lennél?
2020. dec. 30. 11:04
1/8 anonim válasza:
Egyszer, vagy állandóan?
Mert egyszer még poén is lenne, de többször már kiborító
2/8 anonim válasza:
elitasitanam, abszolut nem izgat, sot.
3/8 anonim válasza:
Hmm, ha medical fetish játék része lenne, élvezném is!
4/8 anonim válasza:
Én simán. Szeretem az abszurd dolgokat. Hallod lehet, mondom is neki. :D
5/8 anonim válasza:
Néha benne lennék de mivel szeretem a a lány kezét szex közben megfogni hát nemörülnék neki.
6/8 anonim válasza:
Nem lenne feltűnő, ismerősek néhány orvosi dolgok, nagyon is.
7/8 Horserider85 válasza:
Mi kesztyűben csináljuk többnyire (kék, sárga vileda) síkosítóval az elején a párom nem izgatta de verte nekem úgy hogy felvette mostmár kéri is hogy kesztyűben ujjazzam a punciját
8/8 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez. Most már kéri a párom. Csak annyi, hogy orvosi gumikesztyűvel :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!