Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjám elviselni a szenvedést? Nektek mi segít enyhíteni a kínt?
Sajnos egy nímand lúzer senki vagyok. Hiába próbálkozom sosem sikerül semmi. Nem kellek egy nőnek sem.
Pedig volt már párkapcsolatom és szűz sem vagyok, és ezek alapján ki tudom jelenteni, hogy ez az ami a legnagyobb örömöt okoz nekem az életben, minden más csak silány pótléka eme örömnek.
De sajnos a legnagyobb örömöm forrására nincsen lehetőségem. A többi dolog mint pl hobbik, sport, munka stb csak tüneti kezelés, de a legfőbb hiányomat nem szünteti meg.
Így számomra az egész élet nem más mint egy örökké tartó kínszenvedés. Egy végtelen haldoklás.
Akik hasonló cipőben vannak mint én, nektek mi segített?
Azok nem Magyarországon voltak. Itthon nem kedvez a kulturális légkör, illetve a társadalmi mentalitás számomra ahhoz, hogy barátnőm legyen.
Külföldre pedig jelenleg (meg egy jó ideig is) nem lesz lehetőségem megint menni.
Ronda is vagy meg buta is? mert ha csak az egyik, akkor 1-2 hét alatt találsz nőt. Felteszed a tindert, leadsz az igényeidből és megpróbálsz értelmes lenni.
De a picsogás az nem jó irány. Légy férfi.
Sajnálom hogy az életben ez a legföbb örömöd...
Pedig annyi jó és ennél is jobb dolog van még... :/
Nem vagyok se ronda (átlagos vagyok) se buta (az átlagtól talán magasabb szinten állok).
A válaszodból feltételezem nő vagy, mert olyat, hogy " 1-2 hét alatt találsz nőt" csakis egy nő írhat akinek halvány lila gőze sincs arról milyen nehéz férfiként nőt találni.
A Tinder kamu. A netes társkeresést már kipróbáltam. A nők kb 90% egyáltalán nem írt vissza semmit, teljesen ignorált. A nők többi része pedig elutasított. De erről van tudományos kutatás is, hogyha férfiként nem tartozol a top 10-20%-ba akkor kb semmi esélyed sincs.
Élőben ismerek egy csomó nőt. Az ismerőseimnek talán nagyobbik része nő.
Sajnos ez van :(
Sokkal jobban örülnék ha más elérhető dolgok nagyobb örömöt okoznának. De sajnos pont az a dolog okozza a legnagyobb örömöt, ami számomra elérhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!