Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjám elviselni a szenvedést? Nektek mi segít enyhíteni a kínt?
Sajnos egy nímand lúzer senki vagyok. Hiába próbálkozom sosem sikerül semmi. Nem kellek egy nőnek sem.
Pedig volt már párkapcsolatom és szűz sem vagyok, és ezek alapján ki tudom jelenteni, hogy ez az ami a legnagyobb örömöt okoz nekem az életben, minden más csak silány pótléka eme örömnek.
De sajnos a legnagyobb örömöm forrására nincsen lehetőségem. A többi dolog mint pl hobbik, sport, munka stb csak tüneti kezelés, de a legfőbb hiányomat nem szünteti meg.
Így számomra az egész élet nem más mint egy örökké tartó kínszenvedés. Egy végtelen haldoklás.
Akik hasonló cipőben vannak mint én, nektek mi segített?
Nekem pedig nem jött be a netes társkeresés. De olyan szinten nem, hogy még egy randit sem tudtam összehozni sosem.
Azok a nők, akikkel volt bármiféle komolyabb kapcsolatom, őket élőben ismertem meg személyesen. Nem pedig azokon a fake-emberek álvalóságán.
Sosem a topmodellekre hajtottam. De az alattam lévő kategóriákba tartozó nők is elutasítanak, sokszor még a megöregedett ötvenévesek is elutasítottak.
A prostizással az a gond, hogy érzelemmentes. Nem tud kielégíteni teljesen emiatt. Plusz egyáltalán nem is olcsó.
tényleg nem olcsó és van benne veszély de 1-2 szer meglehet engedni
pláne ha jó melód van.
Az érzelemrészét megértem mire gondolsz.
A poszizás nem olcsó?
Rossz hírem van. A nőzés drágább. Lehet nem csak kp.,de talán az is pontlevonással jár, ha a csajok szembesülnek olcsóságoddal.
:(
Tudom hogy csajozni egyáltalán nem nehéz. Sőt, elég könnyű. Csak az én hozzáállásom kell hozzá nem a tied!
Rengeteg rusnya munkatársam van és mindnek van nője, felesége, gyereke. Pedig vannak olyan szájszagúak akikhez én nem bírok közel menni.
Szóval ecsetelheted itt a kultúrális környezetet meg minden mást is de a probléma a fejedben van!!!
Bárkinek lehet csaja! Bármennyi!
A minőség egy más kérdés, de az elfogadhatóból is rengeteg jelentkező van. Néha egy-egy top kategóriás csaj is érdeklődik, de én válogatós vagyok annak ellenére hogy én nem vagyok Top20-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!