Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha nem bírom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem bírom elviselni a párom fétisét?

Figyelt kérdés
Másfél éve élünk együtt, egy garzonlakásban. Rengeteg szabadidőnk van a vírus végett, ebből kifolyólag, párom naponta 3x legalább kéri, hogy alázzam meg, nyalassam le a lábam és hasonlók (ami abból áll, hogy csak kiveri rám.) Nyílván engem nem indítanak be ezek a hasonló dolgok,párom pedig inkább a fétise felé hajlik, mint a szex felé. Ezért az utóbbi időben szinte végig szenvedem az egészet, kedvem sincs már hozzá mint az elején. Ezt párom is észrevette ami miatt mindig kihangsúlyozza, hogy már "hónapok óta nem kapott egy rendes "alázást, semmi kreativitás nincs mostanság bennem." Ezek mindig nagyon letörnek engem, de nehéz, ha az én igényeim pedig nincsenek kielégítve. Próbáltam vele megbeszélni a dolgokat, amiből mindig veszekedés lett, "keress olyat, aki naponta megdug" beszólásokkal. Nem tudom mit tegyek, ebben sajnos nagyon különbözünk.

2021. márc. 16. 23:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
71%
vagy cseréld le, vagy keressetek valami köztes megoldást, mi az ami neked még belefér?
2021. márc. 16. 23:54
 2/26 anonim ***** válasza:
97%
Túlzottan nem zavar ha még vele vagy 🤷🏻‍♀️ na meg eddig nem zavar?? Nagy 2-3 naponta belefér?🙄
2021. márc. 17. 00:04
 3/26 anonim ***** válasza:
81%

Ha csak erre gerjed, akkor nagyon nagy bajok vannak a fejében...

Amúgy meg azt írtad, hogy nem indítanak be ezek a dolgok, de azért hónapok óta ezt csináljátok...

Nem mer egyikőtök sem lépni, vagy most mi van?

2021. márc. 17. 00:05
 4/26 anonim ***** válasza:
24%
Sok lány odalenne, hogy jé, egy férfi aki nem csak dugni akar, erre meg...
2021. márc. 17. 00:08
 5/26 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem dugni sokkal jobb mintha minden nap csak a lábát nyalogatnám

Egyszer egyszer elmegy, de ez elég furcsa

Ha nagyon nem lehet vele megbeszélni én dobnám

2021. márc. 17. 00:15
 6/26 anonim ***** válasza:
14%
Akkor az én fétisemmel se biztos, hogy jól járnál. :D Bár az nem ennyire bizarr azért.
2021. márc. 17. 00:16
 7/26 anonim ***** válasza:
80%
Hagyd ott a p*csába. Különböztök és látod hogy nem akar meghallgatni, nem fogja fel mit akarsz. Találsz jobbat aki foglalkozik veled. De ezt már előbb is kellett volna, nem hónapokra rá...
2021. márc. 17. 00:21
 8/26 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy igaza van: keress olyat, aki naponta megdug. De tényleg. Nem illetek egymáshoz, ez egyre csak rosszabb lesz.
2021. márc. 17. 00:30
 9/26 anonim ***** válasza:
82%
Sajna ez sose lesz jobb, mert nyilván ha neki ez a fétise, te meg ezt nem élvezed és a te igényeid ki sincsenek elégítve, akkor nyilván hosszútávon ennek semmi jövője nem lesz, csak konkrétan meg fogsz tőle undorodni és már azt se akarod majd, hogy hozzád érjen. Ez van, jobb hamarabb lezárni.
2021. márc. 17. 01:04
 10/26 anonim ***** válasza:
17%
Kár hogy a 6os nem írta le mi az ő fétise.
2021. márc. 17. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!