Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell nekem ezt elviselni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell nekem ezt elviselni hogy a nők nem akarnak szexelni velem?

Figyelt kérdés
Miért kell nekem ezt tűrni? Mit lehet tenni?

2021. márc. 6. 07:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

Mi az hogy elviselni? Szabad akaratunk van hogy lefekszünk-e veled vagy sem.

Ha nem tudsz nőt találni magadnak, az a te hibád

2021. márc. 6. 07:54
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Már megint kezded? Nagyon unalmas vagy a picsogásoddal! Verd már ki és hanyagold az oldalt!
2021. márc. 6. 07:54
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Fizetsz a szexért ha máshogy nincs, de leginkább kivered magadnak. Ennyi. Minden egyéb a Büntető Törvénykönyv hatálya alá tartozik, ha olyannal csinálnád, aki ebbe nem egyezett bele, mert "nem tűrted" tovább.
2021. márc. 6. 08:09
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj de ilyen pasi nekem se kéne. Legyél határozottan.
2021. márc. 6. 08:16
 5/20 anonim ***** válasza:
72%
Társkeresőzz, és próbálkozz kevésbé dekoratív hölgyeknél. Legyél kedves, udvarold őket körbe, próbálj intelligensen kommunikálni, és előbb-utóbb lesz partnered.
2021. márc. 6. 08:18
 6/20 anonim ***** válasza:
83%

Még a fizetős is visszautasíthat amúgy, ha pl nem vagy ápolt :D

Amúgy veled van a probléma, nézz mélyen magadba, és fejlődj.

2021. márc. 6. 08:26
 7/20 anonim ***** válasza:
81%

Tehetetlen vagy ès alulművelt a nők terèn, ezt már maga a kèrsèsed is elárulja. Ez nem a nők hibája! A nők is nagyon változatosak ès nem mind akar komoly kapcsolatot, nèha csak úgy kötetlenül dugnának egyet de ahhoz kell egy kis fèrfi energia amire rá gerjednek. De ha neked ez nem megy akkor fizess, a prostit nem èrdekli ki vagy ès mennyire bèna csak az òrabèrèt ki tudd fizetni.

Hajrá!

2021. márc. 6. 08:50
 8/20 anonim ***** válasza:
27%

Velem sem akartak szexelni a nők , szinte soha még fiatalon sem .

Egyszerűen , nagyon kedveltek meg minden , de azt mondták legtöbb esetben , hogy számukra én nem vagyok szexuálisan vonzó számukra !

2021. márc. 6. 08:52
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Szánalmas incel duma.
2021. márc. 6. 08:53
 10/20 anonim ***** válasza:
80%
Miért kéne nekik? Troll vagy
2021. márc. 6. 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!