Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell nekem ezt elviselni hogy a nők nem akarnak szexelni velem?
Figyelt kérdés
Miért kell nekem ezt tűrni? Mit lehet tenni?2021. márc. 6. 07:43
11/20 anonim válasza:
Miert kell nekem ELVISELNI / TŰRNI?
Miert ? Mit akarsz tenni . Ha valaki azt mondja hogy nem az nem. Es ezt el kell fogadni
12/20 anonim válasza:
Menj egy prostituálthoz, ennyi.
13/20 anonim válasza:
"Miért kell nekem ezt elviselni hogy a nők nem akarnak szexelni velem?"
Akarnak veled, csak pénzért.
14/20 anonim válasza:
Azért, mert nem kényszeríthetsz senkit szexre.
16/20 anonim válasza:
Fordítsuk meg a kérdést és úgy értelme is lesz:
miért kellene elviselnie akármelyik lánynak, hogy szexelsz velük?
Ilyen kérdést, amit te tettél fel csak egy olyan ember kérdez, aki szerint csak ő létezik, de mivel ez egy tipikus incel duma, amit már mindenki ismer, ezért erősen gyanítható a trollság faktor.
17/20 anonim válasza:
Ugyan utolsó... az ilyenek szerint nem hogy elviselni kellene őker hanem lelkesedni értük. Nekik ez JÁÁR alanyi jogon mert fütykössel születtek.
18/20 anonim válasza:
Hozzád szólniuk sem kötelező ha nem akarnak, nemhogy szexelbi veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!